DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Bytove-parfemy.cz- lakásparfümök, diffúzorok, aromalámpák, autóillatosítókBytove-parfemy.cz- lakásparfümök, diffúzorok, aromalámpák, autóillatosítók

Friss, citrus

Millefiori Via Brera pálcás illatosító - Tangerine Garden, 100 ml

6 595 Ft
Elérhetőség: raktáron

A termék vásárlásért kap 0 hűség pontokat.

A Via Brera termékcsalád Milánó város egyik lengevezetesebb és legstílusosabb utcájáról kapta a nevét. Ha szeretne otthonában is hasonlóan stílusos hangulatot teremteni, akkor nem hiányozhat nappalijából e divatos lakásillatosító termékcsalád egyik tagja sem.
A Tangerine Garden (Mandarin kert) illatot a friss és könnyed illatok kedvelőinek tervezték. Az illatot a citrusfélék tónusainak lédús aromája jellemzi.

Hogyan használni
Millefiori Via Brera pálcás illatosító - Tangerine Garden, 100 ml

Vegye le a kupakot az illatosítóról, a nyílásába pedig helyezze el a rattan pálcikákat. A pálcikák a nap folyamán magukba szívják az illatot, majd a térbe árasztják. Az intenzívebb hatás érdekében javasolt a pálcikákat forgatni. Amennyiben más illatú utántöltőt szeretne használni az illatosítóban, új pálcikák használatát javasoljuk. A maximális hatás érdekében pedig javasoljuk az illatot akkor utántölteni, amikor az illatosítóban levő illat fele már elpárolgott.

Termék jellemzése

Kód 44MDTG
Típus Pálcás illatosító
Illatok Tangerine Garden
Időszak Tavasz-Nyár
Térfogat 100 ml
Illat karakter Friss, citrus
Illat típus SEMLEGES
Származási ország Olaszország
Gyártó Millefiori Milano
Fedettség 10 - 20 m²