DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Aromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosításAromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosítás

Millefiori Via Brera pálcás illatosító - Cristal, 100 ml

6 595 Ft
Elérhetőség: raktáron

A termék vásárlásért 0 hűségponttal jutalmazzuk meg.

A Via Brera termékcsalád Milánó város egyik lengevezetesebb és legstílusosabb utcájáról kapta a nevét. Ha szeretne otthonában is hasonlóan stílusos hangulatot teremteni, akkor nem hiányozhat nappalijából e divatos lakásillatosító termékcsalád egyik tagja sem.
A Cristal (Kristály) illat a friss és könnyű illatok kedvelőinek ajánlott, amely a citrusfélék és a fenyő jegyeinek a keveréke.

Részletesebben a termékről
Millefiori Via Brera pálcás illatosító - Cristal, 100 ml

Vegye le a kupakot az illatosítóról, a nyílásába pedig helyezze el a rattan pálcikákat. A pálcikák a nap folyamán magukba szívják az illatot, majd a térbe árasztják. Az intenzívebb hatás érdekében javasolt a pálcikákat forgatni. Amennyiben más illatú utántöltőt szeretne használni az illatosítóban, új pálcikák használatát javasoljuk. A maximális hatás érdekében pedig javasoljuk az illatot akkor utántölteni, amikor az illatosítóban levő illat fele már elpárolgott.

Termék jellemzése

Kód 44MDCR
Típus Pálcás illatosító
Illatok Cristal
Időszak Semleges
Térfogat 100 ml
Illat karakter Friss, citrus
Illat típus SEMLEGES
Származási ország Olaszország
Gyártó Millefiori Milano
Fedettség 10 - 20 m²