DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Aromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosításAromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosítás

Culti WELCOME pálcás illatosító - AQQUA illat, 990 ml

24 260 Ft
Elérhetőség: raktáron

A termék vásárlásért 0 hűségponttal jutalmazzuk meg.

Az Aqqua pálcás illatosító kifejezetten a pozitív energia kirobbanó intenzitását jelképezi. Egy friss és intenzív illat, amely a szabadság érzését kelti - pont ilyen a citrusok, a fűszerek, a gyógynövények és a borostyán csábító jegyeinek keveredése az aromatikus fás tónusokkal. Egy kiváló lakásillatosító termékről van szó a Welcome termékcsaládból, amely kiválóan illik például a fürdőszobába vagy az előszobába is.
A Welcome termékcsalád formatervezése a Culti Stile termékek ikonikus jellegét tükrözi, modern kinézet és praktikus felhasznállás átlátszó PET üvegben. Az illatosítóhoz tartozó rattan pálcikák a csomagolás részét képezik.

Részletesebben a termékről
Culti WELCOME pálcás illatosító - AQQUA illat, 990 ml

Az egyedi Welcome termékcsalád termékeit kifejezetten a fürdőszobákban való használatra tervezték, mivel a termékek csomagolása praktikus PET üveg. A termékcsalád a következő termékeket tartalmazza: folyékony szappan, kézkrém és a legkedveltebb illatokkal rendelkező Culti Milano lakásillatosítók. Vegye le a kupakot az illatosítóról, a nyílásába pedig helyezze el a rattan pálcikákat. A pálcikák a nap folyamán magukba szívják az illatot, majd a térbe árasztják. Az intenzívebb hatás érdekében javasolt a pálcikákat forgatni. Amennyiben más illatú utántöltőt szeretne használni az illatosítóban, új pálcikák használatát javasoljuk. A maximális hatás érdekében pedig javasoljuk az illatot akkor utántölteni, amikor az illatosítóban levő illat fele már elpárolgott.

Termék jellemzése

Kód CWDAQQ1000
Típus Pálcás illatosító
Térfogat 990 ml
Kollekció Welcome
Gyártó culti
Tartósság 4-6 hónap
Illat karakter Fa, fűszeres
Szín tiszta
Származási ország Olaszország
Illatok Aqqua
Fedettség 30 - 50 m²