DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Aromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosításAromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosítás

Illó 15 ml, NATURAL, Millefiori, CITROMFŰ

3 400 Ft
Elérhetőség: raktáron

A termék vásárlásért 0 hűségponttal jutalmazzuk meg.

Egyik kedvenc Millefiori Milano illata. A Citromfű (Lemon Grass) illata energikus és frissen hat. Alkosson élénkítő hangulatot aromaolaj segítségével.

Részletesebben a termékről
Illó 15 ml, NATURAL, Millefiori, CITROMFŰ

A vízben oldódó illat használható ultrahangos légfrissítőkben, párásító eszközben vagy olaj aromalámpákba.. A különleges összetételű oldat kompatibilissé teszi bármilyen típusú ultrahangos légfrissítővel vagy párásítő eszközzel. Kényelmes és elegáns adagoló lehetővé teszi a pontos adagolást az Ön igényei és szokásai szerint. Néhány csepp elég finom és könnyű illatra, 10-15 csepp intenzívebb hatásra.Olaj 15 ml térfogattal cseppentővel.Kapcsolatja össze az illatot hatékony technikával formájában ultrahangos diffúzor Millefiori Milano formájában. Rendelkezik csendességgel, modern és funkcionális kialakítással, köszönhetően ultrahang technológiának biztosít csendes, de állandó illatosítást. Kromatikus változás hozzájárul azonnal kellemes és finom hangulat teremtézéséhez. Továbbá nem sugároz ki meleget.

Termék jellemzése

Kód 7FILG
Kollekció Ultrahangos diffúzor + aroma olajak
Termék típus illóolajok
Illatok Citromfű
Időszak Tavasz-Nyár
Effektus Illatosítás
Használat Konyha, dolgozószoba, folyosó, hálószoba (10 -20 m 2 ) , Nappali (20-30 m 2 )
Típus aroma lámpa és illóolajjal, illatos viasz
Illat karakter Friss, citrus
Illat típus SEMLEGES
Gyártó Millefiori Milano