22 500 Ft feletti megrendelésnél a szállítás ingyenes.

BOUTIQUE CREMA – BERGAMOTTO DI CALABRIA
Cereria Mollá
PÁLCIKÁS DIFFÚZOR 100 ml
Cereria Mollá

BOUTIQUE CREMA – BERGAMOTTO DI CALABRIA

PÁLCIKÁS DIFFÚZOR 100 ml
raktáron az e-shopban
Ár ÁFA-val:
10 490 Ft

Ez a kollekció minimalizmussal, egyedi illatokkal és egyszerű formatervezéssel büszkélkedik, ami bármelyik beltér ékévé válik. A kollekció termékei fekete vagy krémszínben elérhetőek.     

  • BERGAMOTTO DI CALABRIA illat (Calabriai bergamott): A zöld bergamottlevelek frissessége fokozza a kifejezőképességet. Utazzon el Calabria homokos strandjaira, a környező fák és bokrok citrusos illatába burkolózva... Észre fogja venni a pézsma enyhén édes jegyeit és a szantálfa fás illatát. A fa és a bergamott időtlen, népszerű kombinációja. Ez az illat tökéletes hangulatot teremt otthonában.
Kód 1310
Terméktípus PÁLCIKÁS DIFFÚZOR
Illat/Termék megnevezése BERGAMOTTO DI CALABRIA
Illattípus fa
Térfogat (ml) 100 ml
Tartósság 1-2 hónap
Szín bézs
Gyártó Cereria Mollá
Termékcsalád Boutique Crema
Származási ország Spanyolország
Stránka s kolekcí cereria-molla

Helyes használatra vonatkozó javaslat
PÁLCIKÁS DIFFÚZOR CERERIA MOLLÁ – BERGAMOTTO DI CALABRIA, 100 ml

  • Vegye le a kupakot a diffúzor üvegéről, a nyílásába pedig helyezze el a rattán pálcikákat! A pálcikák a nap folyamán magukba szívják az illatot, majd a térbe árasztják. Az intenzívebb hatás érdekében javasolt a pálcikákat forgatni.
  • Amennyiben más illatú utántöltőt szeretne használni az illatosítóban, új pálcikák használatát javasoljuk. A maximális hatás érdekében pedig javasoljuk az illatot akkor utántölteni, amikor az illatosítóban levő illat fele már elpárolgott.