22 500 Ft feletti megrendelésnél a szállítás ingyenes.

BLANC – MALDIVIAN BREEZE
Mr & Mrs Fragrance
PÁLCIKÁS DIFFÚZOR 250 ml
Utolsó darabok
Mr & Mrs Fragrance

BLANC – MALDIVIAN BREEZE

PÁLCIKÁS DIFFÚZOR 250 ml
raktáron az e-shopban
Ár ÁFA-val:
10 200 Ft

Az olasz Mr & Mrs Fragrance márka pálcás illatosítóinak új termékcsaládja a Blanc nevet kapta. A termékcsalád fő jellemzői a tisztaság és az egyszerűség, a tervezők célja az abszolút fehérség fogalmának megteremtése volt. Az diffúzor üvegcséje fehér, matt üvegből készült és az időtlen antik korszakot idézi. A pálcikák fehér szintetikus rostszálakból készültek, az illatosító folyadék pedig megőrizte a természetes színét. A Blanc pálcás illatosítók fehér dobozba vannak csomagolva, fehér színű, ízléses illusztrációval díszítve. Ez az egyedülálló csomagolás egy stílusos kinézetet kölcsönöz a terméknek, amely ezáltal a legtökéletesebb ajándéktárgyak egyike az lakásillatosítók között. A termékcsalád 10 különböző illatot tartalmaz, köztük három teljesen új illatot - Limoni di Amalfi, Zanzibar Amber és Jasmin of Ibiza.

Illat: Maldivian breeze (Maldív szellő) - a Mr & Mrs Fragrance márka egyik legnépszerűbb illata. Friss tengeri szellő a Maldív-szigetekről, amely beillatosítja otthonát is. Frissítő illat a virágok és citrusok jegyeivel.

  • Fejillat: aldehidek, alma
  • Szívillat: ibolya, rózsa, narancsvirág
  • Alapillat: pézsma, cédrusfa, púderes jegyek
Kód JBLANC015
Terméktípus PÁLCIKÁS DIFFÚZOR
Illat/Termék megnevezése MALDIVIAN BREEZE
Illattípus édes
Térfogat (ml) 250 ml
Tartósság 3-6 hónap
Fedettség (m²) 20 - 30 m²
Szín fehér
Gyártó Mr & Mrs Fragrance
Termékcsalád Blanc
Származási ország Olaszország
Magasság (m) 30 cm

Helyes használatra vonatkozó javaslat
PÁLCIKÁS DIFFÚZOR MR & MRS FRAGRANCE – MALDIVIAN BREEZE, 250 ml

  • Praktikus kialakításának köszönetően ez a luxus pálcás illatosító akár néhány héten keresztül is árasztja magából az illatot. Az eredeti illat elpárolgása után elég utántölteni a kiválasztott utántöltő illattal.
  • Új illetve más féle illat esetén új pálcikák használata is javasolt.
  • Az intenzívebb illatosításért hetente egyszer fordítsa meg a pálcikákat.
  • A maximális hatás érdekében javasoljuk az illatfolyadékot már akkor utántölteni, amikor az illatosítóban levő illatfolyadék fele már elpárolgott.