DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Bytove-parfemy.cz- lakásparfümök, diffúzorok, aromalámpák, autóillatosítókBytove-parfemy.cz- lakásparfümök, diffúzorok, aromalámpák, autóillatosítók

Friss, citrus

MR&MRS FRAGRANCE BLANC DIFFÚZOR - LIMONI DI AMALFI (AMALFI CITRUSAI)

7 610 Ft
Elérhetőség: raktáron

A termék vásárlásért kap 0 hűség pontokat.

Az olasz Mr & Mrs Fragrance márka diffúzorainak új termékcsaládja a Blanc nevet kapta. A termékcsalád fő jellemzői a tisztaság és az egyszerűség, a tervezők célja az abszolút fehérség fogalmának megteremtése volt. Az diffúzor üvegcséje fehér, matt üvegből készült és az időtlen antik korszakot idézi. A pálcikák fehér szintetikus rostszálakból készültek, az illatosító folyadék pedig megőrizte a természetes színét.
A Blanc diffúzorok fehér dobozba vannak csomagolva, fehér színű, ízléses illusztrációval díszítve. Ez az egyedülálló csomagolás egy stílusos kinézetet kölcsönöz a terméknek, amely ezáltal a legtökéletesebb ajándéktárgyak egyike az otthonillatosítók között. A termékcsalád 10 különböző illatot tartalmaz, köztük három teljesen új illatot - Limoni di Amalfi, Zanzibar Amber és Jasmin of Ibiza.

Illat: Limoni di Amalfi (Amalfi citrusai) - friss citrusfélék, bergamott, liliom, pézsma. A legszebb olaszországi tengerpart felejthetetlen citrus illata, amely frissítő illatával beborítja otthonát, a liliom illata pedig elrepíti Önt egy romantikus sétára az olasz városok keskeny utcáira.

Hogyan használni
MR&MRS FRAGRANCE BLANC DIFFÚZOR - LIMONI DI AMALFI (AMALFI CITRUSAI)

Vegye le a kupakot a diffúzor üvegcséjéről és a nyílásába helyezze el a szintetikus rostszálakból készült pálcikákat. A pálcikák a nap folyamán magukba szívják az illatfolyadékot és az illatot a térbe árasztják. Az intenzívebb illatosításért hetente egyszer fordítsa meg a pálcikákat. A maximális hatás érdekében javasoljuk az illatfolyadékot már akkor utántölteni, amikor a diffúzorban levő illatfolyadék fele már elpárolgott. A pálcikákat lehet tovább használni vagy kicserélni újra függően a használt illattól.

Termék jellemzése

Kód JBLANC029
Illat karakter Friss, citrus
Típus Pálcikás diffúzor
Térfogat 250 ml
Gyártó Mr&Mrs Fragrance
Szín fehér
Illatok Limoni di Amalfi
Tartósság 3-6 hónap
Származási ország Olaszország
Kollekció Blanc
Fedettség 20 - 30 m²