Baobab Collection

BAOBAB TOTEM LUXUS PÁLCÁS ILLATOSÍTÓ - STONES MARBLE, 2 L

119 990,00 Ft
raktáron
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termékből kevsebb mint három darab van raktáron és valószínűleg gyorsan elfogy.
A Totem Marble diffúzort az üvegfúvó mesterek kézileg készítették. A felső keramikus rétege a ritkán előforduló márványhoz hasonló sötétbarna mintázatú, azzal a céllal, hogy tökéletesen harmonizáljon az flakon kivitelezésével.

Illat: Gyöngyvirág-pézsma- ciprus

A Baobab Collection márka létrehozta a Totem pálcás illatosítók termékcsaládját, amelyek stílusban megegyeznek a Stones illatgyertyák termékcsaládjával.
A Totem termékcsalád minden egyes tagja egyedi dekoratív kerámia kupakkal van ellátva, amelyet portugál kézművesek készítenek. A Totem termékcsalád ilatosítói nem a klasszikus pálcás illatosítók közé tartoznak, hanem egy egyedülálló és fenséges belső dekoratív elemként tekintünt rájuk, amelyek kellemesen beillatosítják otthonát.

Termék jellemzése

Kód TOTEMMSMA
Illattípus Virág
Termékcsalád Stones
Gyártó Baobab Collection
Terméktípus Lakásillatosítók
Szín kék
Tartósság több mint 12 hónapig
Térfogat (ml) 2000 ml
Illatok bőr - tubarózsa - bogyótermések
Származási ország Belgium

Részletesebben a termékről
BAOBAB TOTEM LUXUS PÁLCÁS ILLATOSÍTÓ - STONES MARBLE, 2 L

Praktikus kialakításának köszönetően ez a luxus pálcás illatosító akár néhány héten keresztül is árasztja magából az illatot. Az eredeti illat elpárolgása után elég utántölteni a kiválasztott utántöltő illattal. Új illetve más féle illat esetén új pálcikák használata is javasolt. Az intenzívebb illatosításért hetente egyszer fordítsa meg a pálcikákat. A maximális hatás érdekében javasoljuk az illatfolyadékot már akkor utántölteni, amikor az illatosítóban levő illatfolyadék fele már elpárolgott.