Baobab Collection

BAOBAB NIRVANA - SPIRIT LUXUS ILLATGYERTYA, 16 CM

46 280,00 Ft
raktáron
Ingyenes öngyújtók ajándékként.
A Spirit illatos gyertya olyan kihívást jelentett, amelyhez szükség volt az üvegfúvó mesterek kézügyességére ahhoz, hogy meg tudják teremteni a színek integrált felvillanását a kellő barna és bíborszínű árnyalatokban.

- méret 16 cm, tömeg 1 kg, égési időtartam 150 óra
- rendkívüli minőségű kézi előállítás és kiváló minőségű alapanyagok: ez a Baobab márka
- az ikonikus, fekete dobozos csomagolás tökéletes eleganciát képvisel.

A gyertya illatában fellelhető a tömjén-, cédrus- és vaníliaillat, amelyek tökéletesen megtestesítik a gyertya elnevezését és a helységben ideális békés, szent helység érzetét keltik.
Tömjén-cédrus-vanília

Termék jellemzése

Kód MAX16NSP
Terméktípus ILLATGYERTYA 
Illat/Termék megnevezése Tömjén-cédrus-vanília
Illattípus Édes
Tartósság 150 óra
Szín barna
Gyártó Baobab Collection
Termékcsalád Nirvana
Származási ország Belgium
Súly (g) 1000 g

Részletesebben a termékről
BAOBAB NIRVANA - SPIRIT LUXUS ILLATGYERTYA, 16 CM

A Nirvána a belső béke és öröm állapota, amely megszabadítja az embereket az illúzióktól és a tudatlanságtól. A „Nirvána” gyakran tekintik olyan idillikus térségnek vagy egzotikus célpontnak, amely intenzív örömteli érzéseket vált ki. A Nirvana kollekcióban található illatos gyertyák és diffúzorok nevei Bliss, Holy és Spirit, amelyek arra emlékeztetnek bennünket, hogy ez az intenzív örömállapot áldás számunkra. A Baobab Collection társaság azzal fordult a francia Antoin Carbonne művészhez, hogy készítse el ennek a kollekciónak a formatervezését. Feladata az volt, hogy elkészítse az úgynevezett „nirvána” világot, amelyben a természetes és ásványi kő tökéletes harmóniában egyesülnek. A harmonikus világot megtestesítő színek szabadon, tetszés szerint szét vannak terjesztve az egész üvegen, minden egyes darab eredeti alkotás. A minőség és tartósság megőrzéséért fontos, hogy a gyertya megfelelően hosszú ideig égjen. Fontos, hogy olyan hosszú ideig hagyjuk égni, míg a gyertya egész felületén nem képződik összefüggő olvadt viaszréteg. Ellenkező esetben a viasz nem feltétlenül egyenletesen olvad meg, ezért apró csomók és lyukak keletkezhetnek benne.