Baobab Collection

BAOBAB LUXUS ILLATGYERTYA CITIES - OCEAN DRIVE, 10 CM

30 680,00 Ft
raktáron
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termékből kevsebb mint három darab van raktáron és valószínűleg gyorsan elfogy.
Ingyenes öngyújtók ajándékként.
Az Ocean Drive illatgyertyák dizájnja az absztrakt és művészi geometriai mintáknak köszönhetően az éjszakai kivilágításra emlékeztet. Az illatgyertya egyben az amerikai festő, Peter Halley ódája is.

- Méret 10 cm, súly 500 kg, égési idő 60 óra
- Kiváló minőségű kézi készítés és a legjobb minőségű alapanyagok, ez a Baobab márka
- Az ikonikus fekete dobozos csomagolás képviseli a tökéletes eleganciát.

Illat – a gyertya illata a mandarin és a cédrus gyümölcsös-fás keveréke, mely képzeletben a Ocean Drive színpompás kivilágításához és nyüzsgő tömegéhez repíti Önt.

Termék jellemzése

Kód MAX10COD
Terméktípus ILLATGYERTYA 
Illat/Termék megnevezése Mandarin-cédrus
Illattípus Fa, fűszeres
Tartósság 60 óra
Gyártó Baobab Collection
Termékcsalád Cities
Származási ország Belgium
Súly (g) 500 g

Részletesebben a termékről
BAOBAB LUXUS ILLATGYERTYA CITIES - OCEAN DRIVE, 10 CM

A belgiumi márka felfedezte a kimeríthetetlen inspiráció forrását az utazás és felfedezés. Mindegyikük különböző történetet mesél el: a név, az illat és a felhasznált alapanyag szorosan összefügg. A Baobab márka a gyertyák gyártását illetően kijelenti, hogy termékei kiváló minőségű kisipari feldolgozással készülnek és a gyártásuk kíméletes a környezettel. Minden gyertya kézzel kézzel fújt üveg vázákba van öntve, ami az z összesből egyedi darabot csinál. A finom elegencia érintése a gyönyörű fekete szalagban jelenik meg, amellyel át van kötve. A címkék is a vállalati filozófia részei, épp ezért az összes kézzel van felhelyezve. Az illatokat neves parfümkészítők fejlesztik v Grasse-ban, a parfümök Mekkájában. Ásványi, nem zsíros és finom egyiptomi pamutból készültek, ami garantálja a hosszú élettartamot.

S a Baobab kollekció dísztárggyá válik. Ugyanúgy, mint a a majomkenyérfa v az afrikai szavannákon, ezek is elképesztőek és kimagaslanak a többi közül. Az átlagos termék egyedivé válik. Valószínüleg ez az, ami meghatározza a luxust.

A minőség és tartósság megőrzéséhez fontos, hogy a gyertya megfelelően hosszú ideig égjen. A szabály szerint mindig addig kell égni hagyni, amíg az egész felületen ki nem alakul az összefüggő oldott réteg . Ellenkező esetben egyenlőtlen kiégésre és kis domborlatok és lyukak keletkezésére kerülhet sor.