Baobab Collection

BAOBAB LUXUS ILLATGYERTYA CHRISTMAS IN MANHATTAN 10 CM

32 110,00 Ft
elfogyott
Zöld-ezüst színű gyertya a korlátozott Manhattan téli kollekcióból, a New York-i Karácsony hangulata ihlette. – Az égésnél a gyertya díszei a legendás New York.i építészetet idézik- Mérete 10 cm, súlya 500 g, égési idő 60 óra - Kiváló minőségű kézi készítés és a legjobb minőségű alapanyagok, ez a Baobab márka - Az ikonikus fekete dobozos csomagolás képviseli a tökéletes eleganciát. Illat: karácsonyi fenyő Jellegzetes fenyő a New York-i Karácsony hangulatát idézi.

Termék jellemzése

Kód MAX10NYC
Származási ország Belgium
Gyártó Baobab Collection
Illatok Karácsonyi borovice
Termékcsalád Limited Edition
Illattípus Fa, fűszeres
Illat típus SEMLEGES
Szín sötétbarna
Típus gyertyák
Súly (g) 500 g
Tartósság 60 óra

Részletesebben a termékről
BAOBAB LUXUS ILLATGYERTYA CHRISTMAS IN MANHATTAN 10 CM

A belgiumi márka felfedezte a kimeríthetetlen inspiráció forrását az utazás és felfedezés. Mindegyikük különböző történetet mesél el: a név, az illat és a felhasznált alapanyag szorosan összefügg. A Baobab márka a gyertyák gyártását illetően kijelenti, hogy termékei kiváló minőségű kisipari feldolgozással készülnek és a gyártásuk kíméletes a környezettel. Minden gyertya kézzel kézzel fújt üveg vázákba van öntve, ami az z összesből egyedi darabot csinál. A finom elegencia érintése a gyönyörű fekete szalagban jelenik meg, amellyel át van kötve. A címkék is a vállalati filozófia részei, épp ezért az összes kézzel van felhelyezve. Az illatokat neves parfümkészítők fejlesztik v Grasse-ban, a parfümök Mekkájában. Ásványi, nem zsíros és finom egyiptomi pamutból készültek, ami garantálja a hosszú élettartamot.

S a Baobab kollekció dísztárggyá válik. Ugyanúgy, mint a a majomkenyérfa v az afrikai szavannákon, ezek is elképesztőek és kimagaslanak a többi közül. Az átlagos termék egyedivé válik. Valószínüleg ez az, ami meghatározza a luxust.

A minőség és tartósság megőrzéséhez fontos, hogy a gyertya megfelelően hosszú ideig égjen. A szabály szerint mindig addig kell égni hagyni, amíg az egész felületen ki nem alakul az összefüggő oldott réteg . Ellenkező esetben egyenlőtlen kiégésre és kis domborlatok és lyukak keletkezésére kerülhet sor.