Baobab Collection

BAOBAB LUXUS ILLATGYERTYA BAOBAB RAINFOREST - AMAZONIA 10 CM

31 720,00 Ft
raktáron
Ingyenes öngyújtók ajándékként.
Játékos kollekció, kalanddal teli illatokkal és stílussal a világ legnagyobb esőerdőivel - Amazónia, Kongó és Indonézia, inspirálva. A Rainforest kollekció gyertyáit ezen érintetlen természet titokzatos tájai ihlették.

Az Amazónia gyertyák illatai kézzel fújt türkiz, kék és barna ornamentumokkal díszített opál üvegből készülnek. Minden egyes gyertya eredeti darab, az ornamentumok mennyisége és színei egyediek minden darabban.

A ragyogó színek ekvivalensei az illat fő összetevői - a frissítő bergamott, a friss zöld tea és az értékes szatén fa, amelyek frissességgel, üdeséggel és rejtéllyel teli egységet képeznek.

- Az Aurum és Platinum sorozat alkotja. Égésnél az üveg felület átlátszóvá válik
- Méret 10 cm, súly 500 g, égési idő 60 óra
- Kiváló minőségű kézi készítés és a legjobb minőségű alapanyagok, ez a Baobab márka
- Az ikonikus fekete dobozos csomagolás képviseli a tökéletes eleganciát.

Bergamott - zöld tea - szatén fa

Termék jellemzése

Kód MAX10RFA
Terméktípus ILLATGYERTYA 
Típus Illatgyertya
Illat/Termék megnevezése Bergamott - zöld tea - szatén fa
Illattípus Friss, citrus
Tartósság 60 óra
Szín tyrkysová, modrá, hnědá
Gyártó Baobab Collection
Termékcsalád Rainforest
Származási ország Belgium
Súly (g) 500 g

Részletesebben a termékről
BAOBAB LUXUS ILLATGYERTYA BAOBAB RAINFOREST - AMAZONIA 10 CM

A belgiumi márka felfedezte a kimeríthetetlen inspiráció forrását az utazás és felfedezés. Mindegyikük különböző történetet mesél el: a név, az illat és a felhasznált alapanyag szorosan összefügg. A Baobab márka a gyertyák gyártását illetően kijelenti, hogy termékei kiváló minőségű kisipari feldolgozással készülnek és a gyártásuk kíméletes a környezettel. Minden gyertya kézzel kézzel fújt üveg vázákba van öntve, ami az z összesből egyedi darabot csinál. A finom elegencia érintése a gyönyörű fekete szalagban jelenik meg, amellyel át van kötve. A címkék is a vállalati filozófia részei, épp ezért az összes kézzel van felhelyezve. Az illatokat neves parfümkészítők fejlesztik v Grasse-ban, a parfümök Mekkájában. Ásványi, nem zsíros és finom egyiptomi pamutból készültek, ami garantálja a hosszú élettartamot.

S a Baobab kollekció dísztárggyá válik. Ugyanúgy, mint a a majomkenyérfa v az afrikai szavannákon, ezek is elképesztőek és kimagaslanak a többi közül. Az átlagos termék egyedivé válik. Valószínüleg ez az, ami meghatározza a luxust.

A minőség és tartósság megőrzéséhez fontos, hogy a gyertya megfelelően hosszú ideig égjen. A szabály szerint mindig addig kell égni hagyni, amíg az egész felületen ki nem alakul az összefüggő oldott réteg . Ellenkező esetben egyenlőtlen kiégésre és kis domborlatok és lyukak keletkezésére kerülhet sor.