Baobab Collection

BAOBAB ILLATGYERTYA PEARLS SAPPHIRE 16 CM

A termék jelenleg nem vásárolható meg.
Krémszínű gyertya kék olvasztottgyöngy-díszítéssel a Pearls luxuskollekcióból.
- A kézimunkának köszönhetően minden darabja eredeti és egyedi
- Mérete 16 cm, tömege 1kg, égési ideje 150 óra
- Kézimunka és magas minőségű alapanyagok, ez a Baobab márka
- Ikonikus fekete dobozban csomagolva, mely tökéletes eleganciát biztosít.

Illata: A Pearls SAPPHIRE gyertya illata friss, mint a tengeri szellő.
A zafír, régi idők szent köve, védelmet és isteni jelenlétet jelképez. A kék díszítésű Pearls SAPPHIRE kollekció gyertyája e drágakő szépségét dícséri.

Termék jellemzése

Kód MAX16PS
Típus gyertyák
Gyártó Baobab Collection
Szín világoskék
Származási ország Belgium
Súly (g) 1000 g
Tartósság 150 óra
Illattípus Friss, citrus
Illatok Tengeri moszat és mirha
Termék típus gyertyák

Részletesebben a termékről
BAOBAB ILLATGYERTYA PEARLS SAPPHIRE 16 CM

A belga cég végtelen inspiráció forrásra talált utazásban és felfedezésben. Mindegyik gyertya más-más történetet mesél: megnevezésük, illatuk és alapanyaguk szűk összefüggésben van. A Baobab cég magas minőségű kézműves és környezetbarát jellegű feldolgozást deklarál. Minden egyes gyertya kézzel van kézműves üvegvázákba öntve, aminek köszönhetően mindegyikük egy egyedi példány. A gyertya köré kötött gyönyörű fekete szalag elegancia-érintést ad. A címkék a márkaidentitás része, ezek is kézimunka eredményei és külön-külön kézzel vannak a gyertyára csatolva. Illataikat híres parfümgyártók fejlesztik Grasseben, a parfümök mekkájában. Az ásványi eredetű nem zsíros viasz és puha egyiptomi pamutból fonott kanócok biztosítják a gyertya tartósságát.

A Baobab gyertya dekoratív elemként is szerepel. Hasonlóan az afrikai baobabhoz a szavannában, ezek a gyertyák is kiemelkednek a többi gyertya közt. Egy használati tárgy így különlegessé válik. Talán ez az, ami meghatározza a luxust.

A gyertya tartóssága és minősége megtartása céljából fontos azt elegendő ideig égni hagyni, ameddig egész felületén egyenletes olvadt viaszréteg alakul. Ellenkező esetben egyenletlenül fogy és olvad a viasz, így kisebb kidudorodások illetve mélyedések alakulhatnak a gyertyán.