Az öngyújtó ingyen van
Baobab Collection

BAOBAB ILLATGYERTYA PEARLS CITRINE 35 CM

136 500,00 Ft
elfogyott
A vásárláshoz tölthető öngyújtót kap ajándékba.
Krémszínű gyertya sárga olvasztottgyöngy-díszítéssel a Pearls luxuskollekcióból.
- A kézimunkának köszönhetően minden darabja eredeti és egyedi
- Mérete 35 cm, tömege 6,5 kg, égési ideje 800 óra
- Kézimunka és magas minőségű alapanyagok, ez a Baobab márka
- Ikonikus fekete dobozban csomagolva, mely tökéletes eleganciát biztosít.

Illata:A Pearls CITRINE gyertya mámorító gardénia és tubarózsa illatával jellegzetes.
A citrin kő a Feng suej szerint szabályozza az energia szintet, boldogság érzést hoz azoknak, akik viselik. Ugyanúgy a bőség, boldogság szimbóluma, eltávolítja a negatív energiákat.A Pearls CITRINE kollekció ily módon dícséri ezt az aranysárga misztikus követ.

Termék jellemzése

Kód MAX35PY
Terméktípus ILLATGYERTYA 
Típus gyertyák
Illat/Termék megnevezése Tubarózsa és gardénia
Illattípus Édes
Szín sárga
Gyártó Baobab Collection
Származási ország Belgium
Súly (g) 6500 g
Termék típus gyertyák

Részletesebben a termékről
BAOBAB ILLATGYERTYA PEARLS CITRINE 35 CM

A belga cég végtelen inspiráció forrásra talált utazásban és felfedezésben. Mindegyik gyertya más-más történetet mesél: megnevezésük, illatuk és alapanyaguk szűk összefüggésben van. A Baobab cég magas minőségű kézműves és környezetbarát jellegű feldolgozást deklarál. Minden egyes gyertya kézzel van kézműves üvegvázákba öntve, aminek köszönhetően mindegyikük egy egyedi példány. A gyertya köré kötött gyönyörű fekete szalag elegancia-érintést ad. A címkék a márkaidentitás része, ezek is kézimunka eredményei és külön-külön kézzel vannak a gyertyára csatolva. Illataikat híres parfümgyártók fejlesztik Grasseben, a parfümök mekkájában. Az ásványi eredetű nem zsíros viasz és puha egyiptomi pamutból fonott kanócok biztosítják a gyertya tartósságát.

A Baobab gyertya dekoratív elemként is szerepel. Hasonlóan az afrikai baobabhoz a szavannában, ezek a gyertyák is kiemelkednek a többi gyertya közt. Egy használati tárgy így különlegessé válik. Talán ez az, ami meghatározza a luxust.

A gyertya tartóssága és minősége megtartása céljából fontos azt elegendő ideig égni hagyni, ameddig egész felületén egyenletes olvadt viaszréteg alakul. Ellenkező esetben egyenletlenül fogy és olvad a viasz, így kisebb kidudorodások illetve mélyedések alakulhatnak a gyertyán.