DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Aromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosításAromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosítás

BAOBAB ILLATGYERTYA PEARLS CITRINE 10 CM

20 000 Ft
Elérhetőség: raktáron
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termékből kevsebb mint három darab van raktáron és valószínűleg gyorsan elfogy.

A termék vásárlásért 0 hűségponttal jutalmazzuk meg.

Krémszínű gyertya sárga olvasztottgyöngy-díszítéssel a Pearls luxuskollekcióból.
- A kézimunkának köszönhetően minden darabja eredeti és egyedi
- Mérete 10 cm, tömege 500 g, égési ideje 60 óra
- Kézimunka és magas minőségű alapanyagok, ez a Baobab márka
- Ikonikus fekete dobozban csomagolva, mely tökéletes eleganciát biztosít.

Illata: A Pearls CITRINE gyertya mámorító gardénia és tubarózsa illatával jellegzetes.
A citrin kő a Feng suej szerint szabályozza az energia szintet, boldogság-érzést hoz azoknak, akik viselik. Ugyanúgy a bőség, boldogság szimbóluma, eltávolítja a negatív energiákat. A Pearls CITRINE kollekció ily módon dícséri ezt az aranysárga misztikus követ.

Részletesebben a termékről
BAOBAB ILLATGYERTYA PEARLS CITRINE 10 CM

A belga cég végtelen inspiráció forrásra talált utazásban és felfedezésben. Mindegyik gyertya más-más történetet mesél: megnevezésük, illatuk és alapanyaguk szűk összefüggésben van. A Baobab cég magas minőségű kézműves és környezetbarát jellegű feldolgozást deklarál. Minden egyes gyertya kézzel van kézműves üvegvázákba öntve, aminek köszönhetően mindegyikük egy egyedi példány. A gyertya köré kötött gyönyörű fekete szalag elegancia-érintést ad. A címkék a márkaidentitás része, ezek is kézimunka eredményei és külön-külön kézzel vannak a gyertyára csatolva. Illataikat híres parfümgyártók fejlesztik Grasseben, a parfümök mekkájában. Az ásványi eredetű nem zsíros viasz és puha egyiptomi pamutból fonott kanócok biztosítják a gyertya tartósságát.

A Baobab gyertya dekoratív elemként is szerepel. Hasonlóan az afrikai baobabhoz a szavannában, ezek a gyertyák is kiemelkednek a többi gyertya közt. Egy használati tárgy így különlegessé válik. Talán ez az, ami meghatározza a luxust.

A gyertya tartóssága és minősége megtartása céljából fontos azt elegendő ideig égni hagyni, ameddig egész felületén egyenletes olvadt viaszréteg alakul. Ellenkező esetben egyenletlenül fogy és olvad a viasz, így kisebb kidudorodások illetve mélyedések alakulhatnak a gyertyán.

Termék jellemzése

Kód MAX10PY
Típus gyertyák
Súly 500 g
Gyártó Baobab Collection
Tartósság 60 óra
Illat karakter Édes
Szín sárga
Származási ország Belgium
Illatok Tubarózsa és gardénia
Termék típus gyertyák