Baobab Collection

BAOBAB LUXUS ILLATGYERTYA PALM - WEST PALM 10 CM

31 720,00 Ft
raktáron
Ingyenes öngyújtók ajándékként.
A Palm kollekció illatgyertyái kézzel fújt üvegbe vannak helyezve, professzionális véséssel pálma levelek formájában. A vésés helyén az üveg áttetsző marad, melynek köszönhetően a gyertya luxus kivitelezést nyer, főként mikor a gyertya meggyújtása után a láng fénye megjelenik a vésett ornamentumokban. Az illatgyertya perceken belül a pálmákkal teli egzotikus tengerparton töltött szabadság hangulatát kelti.

- Az Aurum és Platinum sorozat alkotja. Égésnél az üveg felület átlátszóvá válik
- Méret 10 cm, súly 500 g, égési idő 60 óra
- Kiváló minőségű kézi készítés és a legjobb minőségű alapanyagok, ez a Baobab márka
- Az ikonikus fekete dobozos csomagolás képviseli a tökéletes eleganciát.

Illat - tenger jelei - neroli - fehér pézsma

Termék jellemzése

Kód MAX10PPW
Terméktípus ILLATGYERTYA 
Típus Illatgyertya
Illattípus Friss, tengeri
Tartósság 60 óra
Szín türkiz
Gyártó Baobab Collection
Termékcsalád Palm
Származási ország Belgium
Súly (g) 500 g

Részletesebben a termékről
BAOBAB LUXUS ILLATGYERTYA PALM - WEST PALM 10 CM

A belgiumi márka felfedezte a kimeríthetetlen inspiráció forrását az utazás és felfedezés. Mindegyikük különböző történetet mesél el: a név, az illat és a felhasznált alapanyag szorosan összefügg. A Baobab márka a gyertyák gyártását illetően kijelenti, hogy termékei kiváló minőségű kisipari feldolgozással készülnek és a gyártásuk kíméletes a környezettel. Minden gyertya kézzel kézzel fújt üveg vázákba van öntve, ami az z összesből egyedi darabot csinál. A finom elegencia érintése a gyönyörű fekete szalagban jelenik meg, amellyel át van kötve. A címkék is a vállalati filozófia részei, épp ezért az összes kézzel van felhelyezve. Az illatokat neves parfümkészítők fejlesztik v Grasse-ban, a parfümök Mekkájában. Ásványi, nem zsíros és finom egyiptomi pamutból készültek, ami garantálja a hosszú élettartamot.

S a Baobab kollekció dísztárggyá válik. Ugyanúgy, mint a a majomkenyérfa v az afrikai szavannákon, ezek is elképesztőek és kimagaslanak a többi közül. Az átlagos termék egyedivé válik. Valószínüleg ez az, ami meghatározza a luxust.

A minőség és tartósság megőrzéséhez fontos, hogy a gyertya megfelelően hosszú ideig égjen. A szabály szerint mindig addig kell égni hagyni, amíg az egész felületen ki nem alakul az összefüggő oldott réteg . Ellenkező esetben egyenlőtlen kiégésre és kis domborlatok és lyukak keletkezésére kerülhet sor.