DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Aromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosításAromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosítás

BAOBAB ILLATGYERTYA MENA HAZO 24 CM

78 640 Ft
Elérhetőség: elfogyott
A Mena Hazo jelentése malgas nyelven „vörös fa“. A gyertya csomagolása a bézs és narancssárga pálmalevelek ötvözésével jött létre, amely az égő fákat szeretné szemléltetni az annyira veszélyeztetett száraz őserdőben.

- Kézimunkának köszönhetően minden darabja eredeti és egyedi
- Mérete 24 cm, tömege 3 kg, égési ideje 400 óra
- Kiváló kézimunka és magas minőségű alapanyagok - ilyen a Baobab márka
- Ikonikus fekete dobozban csomagolva, mely tökéletes eleganciát jelképez.

Illat: mentalevelek – vetiver gyökér – ylang–ylang

A gyertya illata a vetiver, a mentalevelek és az ylang–ylang tónusainak a keveréke, amely Madagaszkár gazdag tengerparti flórájára emlékeztet.

Részletesebben a termékről
BAOBAB ILLATGYERTYA MENA HAZO 24 CM

A Baobab Collection társaság hű maradt az afrikai gyökereihez és a Mikea termékcsaládot egy limitált nyári kollekcióként mutatja be, amelyet a madagaszkári őslakosok ókori törzse ihletett. A több tudós által is legrégebbinek nevezett törzs már több mint 4000 éve lakja az ún. száraz erdők területét. Őseikkel máig azonos életvitelt folytatnak, viszont rendkívüli szegénységben élnek, mivel az eredetileg sűrű erdők, amelyek évszázadokon át az otthonukat képezték, éppen a rózsafa kitermelése miatt lettek kivágva, ezért nem nyújtanak elegendő élelmet. A Mikea törzs tagjai ezáltal fogságban vannak a természetes környezetük és a többi madagaszkári lakos közt, akik nem akarják őket befogadni maguk közé falvaikba. Ennek okán jött létre a Mikea Forest alapítvány 2015 júniusában, melynek célja e elfeledett törzs támogatása. A Baobab Collection társaság a humanitárius segély keretében felajánlotta bevételének egy részét az alapítványnak erdőfelújítás céljából, illetve hogy rendszeres hozzáférést biztosítsanak a tiszta vízhez. A Baobab Collection társaság szívesen megköszönné a Mikea törzs gyermekeinek kedvességét, mosolyaikat és fényképezkedni való készségüket. Ezzel a társaság le szeretné róni a tiszteletét előttük és segíteni szeretné őket jól teljesíteni, hogy minden gyermeknek hozzáférése legyen a minőségi oktatáshoz.

Termék jellemzése

Kód MAX24MZ
Típus gyertyák
Súly 3000 g
Illat karakter Friss, citrus
Illat típus SEMLEGES
Gyártó Baobab Collection
Illatok mentalevelek – vetiver gyökér – ylang–ylang
Tartósság 400 óra
Származási ország Belgium
Kollekció Mikea
Szín Bézs – narancssárga