Az öngyújtó ingyen van
Baobab Collection

BAOBAB HIGH SOCIETY – LOUISE LUXUS ILLATGYERTYA 24 CM

92 300,00 Ft
raktáron
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termékből kevsebb mint három darab van raktáron és valószínűleg gyorsan elfogy.
A vásárláshoz tölthető öngyújtót kap ajándékba.
A „Louise“ illatgyertyák kollekciója a francia irodalom egyik leghíresebb regényére, Stendhal Vörös és fekete irodalmi alkotására tett utalás. Ennek a regénynek az arisztokrata Louise a főhőse, akit unja a hivalkodó életformát és arra vágyik, hogy átélhesse a szenvedélyt, az érzelmi fellángolásokat, valamint a végtelen kalandokat.

Illat: erdei gyümölcsök - jázmin - tonkabab

A Louise illatgyertya sötétvörös színű kézzel fújt üvegben helyezkedik el, melyet professzionálisan gravírozott art deco stílusú geometrikus formák díszítenek. A gravírozás mentén az üveg átlátszóvá válik, így amikor a láng fenségesen visszatükröződik a gravírozott mintáról, drága és mágikus megjelenést kölcsönöz a gyertyának. Ezáltal a Louise illatgyertya előkelő stílusú ünnepélyes pillanatokká változtatja a szürke estéket.

Termék jellemzése

Kód MAX24HSL
Terméktípus ILLATGYERTYA 
Illat/Termék megnevezése Erdei gyümölcsök - jázmin - tonkabab
Illattípus Édes
Tartósság 400 óra
Szín piros
Gyártó Baobab Collection
Termékcsalád High Society
Származási ország Belgium
Súly (g) 3000 g

Részletesebben a termékről
BAOBAB HIGH SOCIETY – LOUISE LUXUS ILLATGYERTYA 24 CM

A belgiumi márka felfedezte a kimeríthetetlen inspiráció forrását az utazás és felfedezés. Mindegyikük különböző történetet mesél el: a név, az illat és a felhasznált alapanyag szorosan összefügg. A Baobab márka a gyertyák gyártását illetően kijelenti, hogy termékei kiváló minőségű kisipari feldolgozással készülnek és a gyártásuk kíméletes a környezettel. Minden gyertya kézzel kézzel fújt üveg vázákba van öntve, ami az z összesből egyedi darabot csinál. A finom elegencia érintése a gyönyörű fekete szalagban jelenik meg, amellyel át van kötve. A címkék is a vállalati filozófia részei, épp ezért az összes kézzel van felhelyezve. Az illatokat neves parfümkészítők fejlesztik v Grasse-ban, a parfümök Mekkájában. Ásványi, nem zsíros és finom egyiptomi pamutból készültek, ami garantálja a hosszú élettartamot.

S a Baobab kollekció dísztárggyá válik. Ugyanúgy, mint a a majomkenyérfa v az afrikai szavannákon, ezek is elképesztőek és kimagaslanak a többi közül. Az átlagos termék egyedivé válik. Valószínüleg ez az, ami meghatározza a luxust.

A minőség és tartósság megőrzéséhez fontos, hogy a gyertya megfelelően hosszú ideig égjen. A szabály szerint mindig addig kell égni hagyni, amíg az egész felületen ki nem alakul az összefüggő oldott réteg . Ellenkező esetben egyenlőtlen kiégésre és kis domborlatok és lyukak keletkezésére kerülhet sor.