Baobab Collection

BAOBAB HIGH SOCIETY – GATSBY LUXUS ILLATGYERTYA 16 CM

46 280 Ft
raktáron
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termékből kevsebb mint három darab van raktáron és valószínűleg gyorsan elfogy.
Ingyenes öngyújtók ajándékként.
A „Gatsby“ illatgyertya kollekció F. Scott Fitzgerald idővel meg is filmesített közkedvelt regényére tett utalásként született. A nagy Gatsby főszerepét a híres színész, Leonardo DiCaprio játszotta. Gatsby egy olyan regényhős, aki a lehető legjobban érzékelteti az amerikai álmot. A főhős által bekerülünk abba a nagyvilági társaságba, melynél a pénz az amerikai legfelsőbb körökbe való könnyű bejutást, valamint a pompás vacsorákkal teli hivalkodó életet jelenti. A hatalmas rezidenciák különleges fákból készült és bársonnyal bevont káprázatos bútorokkal, kézműves üvegcsillárokkal és örökké fényűző kristályokkal vannak tele. Illat: tömjén - amerikai bors - ámbra.
A Gatsby illatgyertya sötétzöld színű kézzel fújt üvegben helyezkedik el, melyet professzionálisan gravírozott art deco stílusú geometrikus formák díszítenek. A gravírozás mentén az üveg átlátszóvá válik, így amikor a láng fenségesen visszatükröződik a gravírozott mintáról, drága és mágikus megjelenést kölcsönöz a gyertyának. Ezáltal a Gatsby illatgyertya előkelően stílusos ünnepélyes pillanatokká változtatja a szürke estéket.

Termék jellemzése

Kód MAX16HSG
Terméktípus ILLATGYERTYA 
Illat/Termék megnevezése GATSBY
Illattípus Fűszeres
Tartósság 150 óra
Szín zöld
Gyártó Baobab Collection
Termékcsalád High Society
Származási ország Belgium
Súly (g) 1000 g

Helyes használatra vonatkozó javaslat
BAOBAB HIGH SOCIETY – GATSBY LUXUS ILLATGYERTYA 16 CM

A belgiumi márka felfedezte a kimeríthetetlen inspiráció forrását az utazás és felfedezés. Mindegyikük különböző történetet mesél el: a név, az illat és a felhasznált alapanyag szorosan összefügg. A Baobab márka a gyertyák gyártását illetően kijelenti, hogy termékei kiváló minőségű kisipari feldolgozással készülnek és a gyártásuk kíméletes a környezettel. Minden gyertya kézzel kézzel fújt üveg vázákba van öntve, ami az z összesből egyedi darabot csinál. A finom elegencia érintése a gyönyörű fekete szalagban jelenik meg, amellyel át van kötve. A címkék is a vállalati filozófia részei, épp ezért az összes kézzel van felhelyezve. Az illatokat neves parfümkészítők fejlesztik v Grasse-ban, a parfümök Mekkájában. Ásványi, nem zsíros és finom egyiptomi pamutból készültek, ami garantálja a hosszú élettartamot.

S a Baobab kollekció dísztárggyá válik. Ugyanúgy, mint a a majomkenyérfa v az afrikai szavannákon, ezek is elképesztőek és kimagaslanak a többi közül. Az átlagos termék egyedivé válik. Valószínüleg ez az, ami meghatározza a luxust.

A minőség és tartósság megőrzéséhez fontos, hogy a gyertya megfelelően hosszú ideig égjen. A szabály szerint mindig addig kell égni hagyni, amíg az egész felületen ki nem alakul az összefüggő oldott réteg . Ellenkező esetben egyenlőtlen kiégésre és kis domborlatok és lyukak keletkezésére kerülhet sor.