DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Bytove-parfemy.cz- lakásparfümök, diffúzorok, aromalámpák, autóillatosítókBytove-parfemy.cz- lakásparfümök, diffúzorok, aromalámpák, autóillatosítók

Friss, citrus

BAOBAB ILLATGYERTYA FEATHERS TOUAREG 10 CM

21 705 Ft
Elérhetőség: raktáron

A termék vásárlásért kap 0 hűség pontokat.

Fehér színű gyertya kék olvasztott opálüveg díszítéssel a Feathers luxuskollekcióból .

- Dizájnja a felséges Tuareg törzs ruhaviselete által inspirált
- Kézimunkának köszönhetően minden darabja eredeti és egyedi
- Mérete 10 cm, tömege 500 g, égési ideje 60 óra
- Kiváló kézimunka és magas minőségű alapanyagok - ilyen a Baobab márka
- Ikonikus fekete dobozban csomagolva, mely tökéletes eleganciát jelképez.

Illata: menta - jázmin - pézsma

A Tuaregek, más néven a sivatag urai, felséges külsőjükkel imponálnak. Ez jellemző a Touareg gyertya illatára is, mely friss, bódító és lenyűgöző.

Hogyan használni
BAOBAB ILLATGYERTYA FEATHERS TOUAREG 10 CM

A belga cég végtelen inspiráció forrásra talált utazásban és felfedezésben. Mindegyik gyertya más-más történetet mesél: megnevezésük, illatuk és alapanyaguk szűk összefüggésben van. A Baobab cég magas minőségű kézműves és környezetbarát jellegű feldolgozást deklarál. Minden egyes gyertya kézzel van kézműves üvegvázákba öntve, aminek köszönhetően mindegyikük egy egyedi példány. A gyertya köré kötött gyönyörű fekete szalag elegancia-érintést ad. A címkék a márkaidentitás része, ezek is kézimunka eredményei és külön-külön kézzel vannak a gyertyára csatolva. Illataikat híres parfümgyártók fejlesztik Grasseben, a parfümök mekkájában. Az ásványi eredetű nem zsíros viasz és puha egyiptomi pamutból fonott kanócok biztosítják a gyertya tartósságát.

A Baobab gyertya dekoratív elemként is szerepel. Hasonlóan az afrikai baobabhoz a szavannában, ezek a gyertyák is kiemelkednek a többi gyertya közt. Egy használati tárgy így különlegessé válik. Talán ez az, ami meghatározza a luxust.

A gyertya tartóssága és minősége megtartása céljából fontos azt elegendő ideig égni hagyni, ameddig egész felületén egyenletes olvadt viaszréteg alakul. Ellenkező esetben egyenletlenül fogy és olvad a viasz, így kisebb kidudorodások illetve mélyedések alakulhatnak a gyertyán.

Termék jellemzése

Kód MAX10FT
Típus gyertyák
Gyártó Baobab Collection
Szín kék-fehér
Származási ország Belgium
Súly 500 g
Tartósság 60 óra
Illat karakter Friss, citrus
Illat típus SEMLEGES
Illatok Menta - jázmin - pézsma
Kollekció Feathers