DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Aromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosításAromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosítás

BAOBAB ILLATGYERTYA EDEN FOREST 16 CM

29 430 Ft
Elérhetőség: elfogyott
Fehér színű gyertya zöld kék és sárga olvasztott-gyöngy díszítéssel a limitált Eden kollekcióból .

- A kézimunkának köszönhetően minden darabja eredeti és egyedi
- Mérete 16 cm, tömege 1 kg, égési ideje 150 óra
- Kiváló kézimunka és magas minőségű alapanyagok - ilyen a Baobab márka
- Ikonikus fekete dobozban csomagolva, mely tökéletes eleganciát jelképez.

Illata: A Forest gyertya illata friss, könnyed illat, mely grépfrút, vetiver és zöld tea keverésével keletkezett.

Illatok és színmotívumok trilógiájában ünnepeli az Eden kollekció a nyár megérkezését, a táj legszebb panorámáit idézve. Virágzó rétek, tengerparti üdülőhelyek tarkasága, afrikai partvidék forrósága és tengerek mélysége.
Az egyes motívumok grafikai formáját Cyril Destrade alkotta.

Részletesebben a termékről
BAOBAB ILLATGYERTYA EDEN FOREST 16 CM

A belga cég végtelen inspiráció forrásra talált utazásban és felfedezésben. Mindegyik gyertya más-más történetet mesél: megnevezésük, illatuk és alapanyaguk szűk összefüggésben van. A Baobab cég magas minőségű kézműves és környezetbarát jellegű feldolgozást deklarál. Minden egyes gyertya kézzel van kézműves üvegvázákba öntve, aminek köszönhetően mindegyikük egy egyedi példány. A gyertya köré kötött gyönyörű fekete szalag elegancia-érintést ad. A címkék a márkaidentitás része, ezek is kézimunka eredményei és külön-külön kézzel vannak a gyertyára csatolva. Illataikat híres parfümgyártók fejlesztik Grasseben, a parfümök mekkájában. Az ásványi eredetű nem zsíros viasz és puha egyiptomi pamutból fonott kanócok biztosítják a gyertya tartósságát.

A Baobab gyertya dekoratív elemként is szerepel. Hasonlóan az afrikai baobabhoz a szavannában, ezek a gyertyák is kiemelkednek a többi gyertya közt. Egy használati tárgy így különlegessé válik. Talán ez az, ami meghatározza a luxust.

A gyertya tartóssága és minősége megtartása céljából fontos azt elegendő ideig égni hagyni, ameddig egész felületén egyenletes olvadt viaszréteg alakul. Ellenkező esetben egyenletlenül fogy és olvad a viasz, így kisebb kidudorodások illetve mélyedések alakulhatnak a gyertyán.

Termék jellemzése

Kód MAX16EF
Típus Gyertyák
Gyártó Baobab Collection
Szín zöld
Származási ország Belgium
Súly 1000 g
Tartósság 150 óra
Illatok Grépfrút - vetiver - zöld tea
Illat karakter Friss, citrus
Kollekció Eden
Illat típus SEMLEGES