Baobab Collection

BAOBAB CASHMERE LUXUS ILLATGYERTYA 10 CM

30 680,00 Ft
raktáron
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termékből kevsebb mint három darab van raktáron és valószínűleg gyorsan elfogy.
Ingyenes öngyújtók ajándékként.
A „Cashmere“ illatgyertya kollekciót India és Perzsia híres kasmírmintája ihlette. Ez a minta a 17. században a Selyemúton érkezett Európába. A kasmírminta hamarosan a különlegességgel fémjelzett luxus és egzotikum szimbólummá vált, így az ezzel a mintával készült drága kelmék egyre keresettebbek lettek.
Illat: bergamott - cédrus - pézsma
A Cashmere illatgyertya fekete alapját 9 karátos arany díszíti. Dizájnja a legapróbb részletekig átgondolt. A gyertya mintája finoman takarja a kézzel fújt üveget. Az apró zöld, piros és kék részletek a Baobab - High Society illatgyertyák további kollekcióinak színösszeállítására utalnak.

Termék jellemzése

Kód MAX10CAS
Illattípus Fa, fűszeres
Termékcsalád Cashmere
Gyártó Baobab Collection
Terméktípus Illatgyertyák
Tartósság 60 óra
Súly (g) 500 g
Származási ország Belgium

Részletesebben a termékről
BAOBAB CASHMERE LUXUS ILLATGYERTYA 10 CM

A belgiumi márka felfedezte a kimeríthetetlen inspiráció forrását az utazás és felfedezés. Mindegyikük különböző történetet mesél el: a név, az illat és a felhasznált alapanyag szorosan összefügg. A Baobab márka a gyertyák gyártását illetően kijelenti, hogy termékei kiváló minőségű kisipari feldolgozással készülnek és a gyártásuk kíméletes a környezettel. Minden gyertya kézzel kézzel fújt üveg vázákba van öntve, ami az z összesből egyedi darabot csinál. A finom elegencia érintése a gyönyörű fekete szalagban jelenik meg, amellyel át van kötve. A címkék is a vállalati filozófia részei, épp ezért az összes kézzel van felhelyezve. Az illatokat neves parfümkészítők fejlesztik v Grasse-ban, a parfümök Mekkájában. Ásványi, nem zsíros és finom egyiptomi pamutból készültek, ami garantálja a hosszú élettartamot.

S a Baobab kollekció dísztárggyá válik. Ugyanúgy, mint a a majomkenyérfa v az afrikai szavannákon, ezek is elképesztőek és kimagaslanak a többi közül. Az átlagos termék egyedivé válik. Valószínüleg ez az, ami meghatározza a luxust.

A minőség és tartósság megőrzéséhez fontos, hogy a gyertya megfelelően hosszú ideig égjen. A szabály szerint mindig addig kell égni hagyni, amíg az egész felületen ki nem alakul az összefüggő oldott réteg . Ellenkező esetben egyenlőtlen kiégésre és kis domborlatok és lyukak keletkezésére kerülhet sor.