DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Aromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosításAromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosítás

BAOBAB ILLATGYERTYA BABOU 16 CM

41 480 Ft
Elérhetőség: raktáron
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termékből kevsebb mint három darab van raktáron és valószínűleg gyorsan elfogy.

A termék vásárlásért 0 hűségponttal jutalmazzuk meg.

A Babou gyertya, malgas nyelven „Baboho“, a gyökér előtt tiszteleg, amely lehetővé teszi a Mikea törzs tagjainak a száraz erdőben a túlélést, mivel nagy mennyiségű vizet és cukrot tud felhalmozni. A gyertya sokszínű mintázata egy óda az életre, az örömre és a madagaszkári mesteremberek hihetetlen művészeti munkájára a színekkel.

- Kézimunkának köszönhetően minden darabja eredeti és egyedi
- Mérete 16 cm, tömege 1 kg, égési ideje 150 óra
- Kiváló kézimunka és magas minőségű alapanyagok - ilyen a Baobab márka
- Ikonikus fekete dobozban csomagolva, mely tökéletes eleganciát jelképez.

Illat: ylang-ylang-orchidea-tengervíz

A színes rojtokkal díszített babou gyertya elrepíti Önt a nyári napokba, egy strandra, ahol az ylang-ylang, az orchideák és a frissítő tengeri só illata árad.

Részletesebben a termékről
BAOBAB ILLATGYERTYA BABOU 16 CM

A Baobab Collection társaság hű maradt az afrikai gyökereihez és a Mikea termékcsaládot egy limitált nyári kollekcióként mutatja be, amelyet a madagaszkári őslakosok ókori törzse ihletett. A több tudós által is legrégebbinek nevezett törzs már több mint 4000 éve lakja az ún. száraz erdők területét. Őseikkel máig azonos életvitelt folytatnak, viszont rendkívüli szegénységben élnek, mivel az eredetileg sűrű erdők, amelyek évszázadokon át az otthonukat képezték, éppen a rózsafa kitermelése miatt lettek kivágva, ezért nem nyújtanak elegendő élelmet. A Mikea törzs tagjai ezáltal fogságban vannak a természetes környezetük és a többi madagaszkári lakos közt, akik nem akarják őket befogadni maguk közé falvaikba. Ennek okán jött létre a Mikea Forest alapítvány 2015 júniusában, melynek célja e elfeledett törzs támogatása. A Baobab Collection társaság a humanitárius segély keretében felajánlotta bevételének egy részét az alapítványnak erdőfelújítás céljából, illetve hogy rendszeres hozzáférést biztosítsanak a tiszta vízhez. A Baobab Collection társaság szívesen megköszönné a Mikea törzs gyermekeinek kedvességét, mosolyaikat és fényképezkedni való készségüket. Ezzel a társaság le szeretné róni a tiszteletét előttük és segíteni szeretné őket jól teljesíteni, hogy minden gyermeknek hozzáférése legyen a minőségi oktatáshoz.

Termék jellemzése

Kód MAX16BA
Típus gyertyák
Kollekció Mikea
Származási ország Belgium
Illat karakter Virág
Illat típus Női
Illatok ylang-ylang-orchidea-tengervíz
Súly 1000 g
Gyártó Baobab Collection
Tartósság 150 óra
Szín Sokszínű