Baobab Collection

BAOBAB ILLATGYERTYA EDEN GARDEN 16 CM

A termék jelenleg nem vásárolható meg.
Fehér színű gyertya sárga, zöld, piros, lila és fekete olvasztott-gyöngy díszítéssel a limitált Eden kollekcióból.

- A kézimunkának köszönhetően minden darabja eredeti és egyedi
- Mérete 16 cm, tömege 1 kg, égési ideje 150 óra
- Kiváló kézimunka és magas minőségű alapanyagok - ilyen a Baobab márka
- Ikonikus fekete dobozban csomagolva, mely tökéletes eleganciát jelképez.

Illata: A Garden gyertya illata virágzó kertekbe vezeti Önt, alapját rózsa és szedervirág aromája alkotja.

Illatok és színmotívumok trilógiájában ünnepeli az Eden kollekció a nyár megérkezését, a táj legszebb panorámáit idézve. Virágzó rétek, tengerparti üdülőhelyek tarkasága, afrikai partvidék forrósága és tengerek mélysége.
Az egyes motívumok grafikai formáját Cyril Destrade alkotta.Termék jellemzése

Kód MAX16ED
Típus Gyertyák
Gyártó Baobab Collection
Származási ország Belgium
Súly (g) 1000 g
Tartósság 150 óra
Illatok Rózsa - szedervirág
Illattípus Virág
Termékcsalád Eden
Illat típus Női
Szín sárga-piros

Részletesebben a termékről
BAOBAB ILLATGYERTYA EDEN GARDEN 16 CM

A belga cég végtelen inspiráció forrásra talált utazásban és felfedezésben. Mindegyik gyertya más-más történetet mesél: megnevezésük, illatuk és alapanyaguk szűk összefüggésben van. A Baobab cég magas minőségű kézműves és környezetbarát jellegű feldolgozást deklarál. Minden egyes gyertya kézzel van kézműves üvegvázákba öntve, aminek köszönhetően mindegyikük egy egyedi példány. A gyertya köré kötött gyönyörű fekete szalag elegancia-érintést ad. A címkék a márkaidentitás része, ezek is kézimunka eredményei és külön-külön kézzel vannak a gyertyára csatolva. Illataikat híres parfümgyártók fejlesztik Grasseben, a parfümök mekkájában. Az ásványi eredetű nem zsíros viasz és puha egyiptomi pamutból fonott kanócok biztosítják a gyertya tartósságát.

A Baobab gyertya dekoratív elemként is szerepel. Hasonlóan az afrikai baobabhoz a szavannában, ezek a gyertyák is kiemelkednek a többi gyertya közt. Egy használati tárgy így különlegessé válik. Talán ez az, ami meghatározza a luxust.

A gyertya tartóssága és minősége megtartása céljából fontos azt elegendő ideig égni hagyni, ameddig egész felületén egyenletes olvadt viaszréteg alakul. Ellenkező esetben egyenletlenül fogy és olvad a viasz, így kisebb kidudorodások illetve mélyedések alakulhatnak a gyertyán.