Baobab Collection

BAOBAB LUXUS ILLATGYERTYA - HAZO NOELY, 16 CM

49 010,00 Ft
raktáron
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termékből kevsebb mint három darab van raktáron és valószínűleg gyorsan elfogy.
Ingyenes öngyújtók ajándékként.
Mint néhány korábbi limitált kollekció, ez is madagaszkári bennszülött nőkkel együttműködve jött létre, akik kézzel fonták körül a gyertyát rafiával. A piros rafián kitűnnek a zöld levelek nagy motívumai, mint nagy karácsonyfák, és vörös lurex-szel vannak hímezve.
A Mena Hazo Noela gyertyával családi körben élvezheti a karácsonyt a fahéj, a borostyán és a kasmírfa meleg illatával.

Illat: fahéj - ámbra - kasmírfa

- Az Aurum és Platinum sorozat alkotja. Égésnél az üveg felület átlátszóvá válik
- Méret 16 cm, súly 1 kg, égési idő 150 óra
- Kiváló minőségű kézi készítés és a legjobb minőségű alapanyagok, ez a Baobab márka
- Az ikonikus fekete dobozos csomagolás képviseli a tökéletes eleganciát.

Termék jellemzése

Kód MAX16HNO
Terméktípus ILLATGYERTYA 
Illat/Termék megnevezése HAZO NOELY
Illattípus Fűszeres
Tartósság 150 óra
Szín piros
Gyártó Baobab Collection
Termékcsalád Hazo Noely
Származási ország Belgium
Súly (g) 1000 g

Részletesebben a termékről
BAOBAB LUXUS ILLATGYERTYA - HAZO NOELY, 16 CM

A belgiumi márka felfedezte a kimeríthetetlen inspiráció forrását az utazás és felfedezés. Mindegyikük különböző történetet mesél el: a név, az illat és a felhasznált alapanyag szorosan összefügg. A Baobab márka a gyertyák gyártását illetően kijelenti, hogy termékei kiváló minőségű kisipari feldolgozással készülnek és a gyártásuk kíméletes a környezettel. Minden gyertya kézzel kézzel fújt üveg vázákba van öntve, ami az z összesből egyedi darabot csinál. A finom elegencia érintése a gyönyörű fekete szalagban jelenik meg, amellyel át van kötve. A címkék is a vállalati filozófia részei, épp ezért az összes kézzel van felhelyezve. Az illatokat neves parfümkészítők fejlesztik v Grasse-ban, a parfümök Mekkájában. Ásványi, nem zsíros és finom egyiptomi pamutból készültek, ami garantálja a hosszú élettartamot.

S a Baobab kollekció dísztárggyá válik. Ugyanúgy, mint a a majomkenyérfa v az afrikai szavannákon, ezek is elképesztőek és kimagaslanak a többi közül. Az átlagos termék egyedivé válik. Valószínüleg ez az, ami meghatározza a luxust.

A minőség és tartósság megőrzéséhez fontos, hogy a gyertya megfelelően hosszú ideig égjen. A szabály szerint mindig addig kell égni hagyni, amíg az egész felületen ki nem alakul az összefüggő oldott réteg . Ellenkező esetben egyenlőtlen kiégésre és kis domborlatok és lyukak keletkezésére kerülhet sor.