Az öngyújtó ingyen van
Baobab Collection

BAOBAB WOMEN LUXUS ILLATGYERTYA, 24 CM

91 520,00 Ft
raktáron
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termékből kevsebb mint három darab van raktáron és valószínűleg gyorsan elfogy.
A vásárláshoz tölthető öngyújtót kap ajándékba.
A gyertya a limitált számú Women termékcsalád tagja, eladása az emlőrák kutatását támogatja.

- Mérete 24 cm, súlya 3 kg, égési idő 400 óra
- Kiváló minőségű kézimunka és magas minőségű alapanyagok - ez a Baobab márka
- Ikonikus fekete dobozban csomagolva, mely tökéletes eleganciát jelképez.

Illat: magnólia-rózsa-pézsma

Egy nőies és érzéki, virágos-púderes illatról van szó.

Termék jellemzése

Kód MAX24WOM
Terméktípus ILLATGYERTYA 
Típus Illatgyertya
Illat/Termék megnevezése Magnólia-rózsa-pézsma
Illattípus Púder
Tartósság 400 óra
Szín rózsaszín
Gyártó Baobab Collection
Termékcsalád Women
Származási ország Belgium
Súly (g) 3000 g

Részletesebben a termékről
BAOBAB WOMEN LUXUS ILLATGYERTYA, 24 CM

A Baobab márka „Women“ – nők termékcsalád gyertyáinak eladása támogatja a BIG (The Breast International Group) közhasznú szervezetet és az emlőrák kutatását. A termékcsalád neve egy ünnep a női nemre - ünnepli a nőket és rózsásan púderes, nőies illatával felszólítja az össes hölgyet, hogy ne nyomják el nőiességüket, hanem épp ellenkezőleg, hagyják, hogy ragyogjon - szabadon és szégyenérzet nélkül. A gyertya üveg borítását egy kifinomult minta díszíti, amelyet maga a nőiesség ihletett. A gyertya arany színű szélei és a púderes rózsaszín díszítése emlékeztetnek arra, hogy mennyire értékesek a nők! A gyertya burkolatát a 70.-es évek beltéri építészetének stílusa ihlette, amelyet a britt David Hicks formatervező tervezett.

A Baobab márka kijelenti a gyertyák gyártását illetően, hogy termékei kiváló minőségű kisipari feldolgozással készülnek és a gyártásuk kíméletes a környezettel szemben. Az összes gyertya kézzel van öntve a kézzel fújt üveg vázába, ami egyedi darabot csinál minden egyes gyertyából. A finom elegencia érintése a gyönyörű szalagban található, amellyel át vannak kötve. A címke is a vállalati filozófia része, épp ezért az összes címke ízléses kivitelezésű és kézzel van a gyertya burkolatára alkalmazva. Az illatokat neves parfümkészítők fejlesztik Grasse városában, a parfümök mekkájában. Az ásványi, nem zsíros állagú kanóc finom egyiptomi pamutból készül, ami garantálja a hosszú élettartamát.

A termék minőségének és tartósságának fenntartása érdekében fontos, hogy a gyertya elegendő ideig égjen. Fontos, hogy a gyertya addig égjen, amíg egy állandó elolvadt viaszréteg nem keletkezik a gyertya felületén. Ellenkező esetben a viasz egyenlőtlen égése miatt apró dudorok és lyukak keletkezhetnek.