Baobab Collection

BAOBAB WOMEN LUXUS ILLATGYERTYA, 16 CM

37 390 Ft
elfogyott
A gyertya a limitált számú Women termékcsalád tagja, eladása az emlőrák kutatását támogatja.

- Mérete 16 cm, súlya 1 kg, égési idő 150 óra
- Kiváló minőségű kézimunka és magas minőségű alapanyagok - ez a Baobab márka
- Ikonikus fekete dobozban csomagolva, mely tökéletes eleganciát jelképez.

Illat: magnólia-rózsa-pézsma

Egy nőies és érzéki, virágos-púderes illatról van szó.

Tetszőleges, 16, 24 vagy 35 centiméteres hosszúságú Baobab Collection gyertyák vásárlása esetén 25% kedvezményt kap utántölthető Zippo fém gyertyagyújtónkra. Helyezze a terméket a kosárba a kiválasztott Baobab Collection gyertyával együtt, és a kedvezmény automatikusan jóváírásra kerül.

Termék jellemzése

Kód MAX16WOM
Illattípus Púder
Típus Illatgyertya
Súly (g) 1000 g
Gyártó Baobab Collection
Szín rózsaszín
Illatok Magnólia-rózsa-pézsma
Tartósság 150 óra
Származási ország Belgium
Termékcsalád Women
Terméktípus Illatgyertyák

Részletesebben a termékről
BAOBAB WOMEN LUXUS ILLATGYERTYA, 16 CM

A Baobab márka „Women“ – nők termékcsalád gyertyáinak eladása támogatja a BIG (The Breast International Group) közhasznú szervezetet és az emlőrák kutatását. A termékcsalád neve a női nem ünneplése - ünnepli a nőket és rózsásan púderes, nőies illatával felszólítja az össes hölgyet, hogy ne nyomják el nőiességüket, hanem épp ellenkezőleg, hagyják, hogy ragyogjon - szabadon és szégyenérzet nélkül. A gyertya üveg borítását egy kifinomult minta díszíti, amelyet maga a nőiesség ihletett. A gyertya arany színű szélei és a púderes rózsaszín díszítése emlékeztetnek arra, hogy mennyire értékesek a nők! A gyertya burkolatát a 70-es évek beltéri építészetének stílusa ihlette, amelyet a brit David Hicks formatervező tervezett.

A Baobab márka kijelenti a gyertyák gyártását illetően kijelenti, hogy termékei kiváló minőségű kisipari feldolgozással készülnek és a gyártásuk kíméletes a környezettel szemben. Az összes gyertya kézzel van öntve a kézzel fújt üveg vázába, ami egyedi darabot csinál minden egyes gyertyából. A finom elegencia érintése a gyönyörű szalagban található, amellyel át vannak kötve. A címke is a vállalati filozófia része, épp ezért az összes címke ízléses kivitelezésű és kézzel van a gyertya burkolatára alkalmazva. Az illatokat neves parfümkészítők fejlesztik Grasse városában, a parfümök mekkájában. Az ásványi, nem zsíros állagú kanóc finom egyiptomi pamutból készül, ami garantálja a hosszú élettartamát.

A termék minőségének és tartósságának fenntartása érdekében fontos, hogy a gyertya elegendő ideig égjen. Fontos, hogy a gyertya addig égjen, amíg egy állandó elolvadt viaszréteg nem keletkezik a gyertya felületén. Ellenkező esetben a viasz egyenlőtlen égése miatt apró dudorok és lyukak keletkezhetnek.