Baobab Collection

BAOBAB LUXUS ILLATGYERTYA WHITE PEARLS 9 CM

12 500,00 Ft
raktáron
Ingyenes öngyújtók ajándékként.
Gyöngyszínű gyertya olvasztott fehér gyöngyös ornamentumokkal a luxus Pearls kollekcióból.

- A kézi munka minden egyes darabot egyedivé tesz
- Méret 6,5 cm, súly 200 g, égési idő 30 óra
- Kiváló minőségű kézi gyártás és a legjobb minőségű alapanyagok, ez a Baobab márka
- Az ikonikus fekete dobozos csomagolás képviseli a tökéletes eleganciát.

Illat: fehér pizsma – jázmin
A gyöngyök mindig is az ízlés és a kifinomult elegancia szinonimáját képviselték – ez a virágos frissességű fehér jázmin hatásos illatát ígéri. A nőiesség esszenciája!

Termék jellemzése

Kód MAX08PW
Illattípus Édes
Típus gyertyák
Súly (g) 200 g
Gyártó Baobab Collection
Szín fehér
Illatok Fehér pézsma-jázmin
Tartósság 30 óra
Származási ország Belgium
Termékcsalád Pearls
Illat típus Női
Terméktípus Illatgyertyák

Részletesebben a termékről
BAOBAB LUXUS ILLATGYERTYA WHITE PEARLS 9 CM

A belgiumi márka felfedezte a kimeríthetetlen inspiráció forrását az utazás és felfedezés. Mindegyikük különböző történetet mesél el: a név, az illat és a felhasznált alapanyag szorosan összefügg. A Baobab márka a gyertyák gyártását illetően kijelenti, hogy termékei kiváló minőségű kisipari feldolgozással készülnek és a gyártásuk kíméletes a környezettel. Minden gyertya kézzel kézzel fújt üveg vázákba van öntve, ami az z összesből egyedi darabot csinál. A finom elegencia érintése a gyönyörű fekete szalagban jelenik meg, amellyel át van kötve. A címkék is a vállalati filozófia részei, épp ezért az összes kézzel van felhelyezve. Az illatokat neves parfümkészítők fejlesztik v Grasse-ban, a parfümök Mekkájában. Ásványi, nem zsíros és finom egyiptomi pamutból készültek, ami garantálja a hosszú élettartamot.

S a Baobab kollekció dísztárggyá válik. Ugyanúgy, mint a a majomkenyérfa v az afrikai szavannákon, ezek is elképesztőek és kimagaslanak a többi közül. Az átlagos termék egyedivé válik. Valószínüleg ez az, ami meghatározza a luxust.

A minőség és tartósság megőrzéséhez fontos, hogy a gyertya megfelelően hosszú ideig égjen. A szabály szerint mindig addig kell égni hagyni, amíg az egész felületen ki nem alakul az összefüggő oldott réteg . Ellenkező esetben egyenlőtlen kiégésre és kis domborlatok és lyukak keletkezésére kerülhet sor.