Baobab Collection

BAOBAB LUXUS ILLATGYERTYA BLACK PEARLS 10 CM

23 920,00 Ft
raktáron
Ingyenes öngyújtók ajándékként.
Krémszínű gyertya olvasztott fekete gyöngyös ornamentumokkal a luxus Pearls kollekcióból. - A kézi munka minden egyes darabot egyedivé tesz- Méret 10 cm, súly 500 g, égési idő 60 óra- Kiváló minőségű kézi készítés és a legjobb minőségű alapanyagokból, ez a Baobab márka - Az ikonikus fekete dobozos csomagolás képviseli a tökéletes eleganciát. Illat: rózsa és gyömbérA gyöngyök mindig is az ízlés és a kifinomult elegancia szinonimáját képviselték – ez a gyömbér frissességű fekete rózsa titokzatos illatát ígéri. Tiszta tökéletesség!

Termék jellemzése

Kód MAX10PB
Terméktípus ILLATGYERTYA 
Típus gyertyák
Illat/Termék megnevezése Fekete rózsa-gyömbér
Illattípus Fa, fűszeres
Tartósság 60 óra
Szín fekete
Gyártó Baobab Collection
Termékcsalád Pearls
Származási ország Belgium
Súly (g) 500 g
Illat típus SEMLEGES

Részletesebben a termékről
BAOBAB LUXUS ILLATGYERTYA BLACK PEARLS 10 CM

A belgiumi márka felfedezte a kimeríthetetlen inspiráció forrását az utazás és felfedezés. Mindegyikük különböző történetet mesél el: a név, az illat és a felhasznált alapanyag szorosan összefügg. A Baobab márka a gyertyák gyártását illetően kijelenti, hogy termékei kiváló minőségű kisipari feldolgozással készülnek és a gyártásuk kíméletes a környezettel. Minden gyertya kézzel kézzel fújt üveg vázákba van öntve, ami az z összesből egyedi darabot csinál. A finom elegencia érintése a gyönyörű fekete szalagban jelenik meg, amellyel át van kötve. A címkék is a vállalati filozófia részei, épp ezért az összes kézzel van felhelyezve. Az illatokat neves parfümkészítők fejlesztik v Grasse-ban, a parfümök Mekkájában. Ásványi, nem zsíros és finom egyiptomi pamutból készültek, ami garantálja a hosszú élettartamot.

S a Baobab kollekció dísztárggyá válik. Ugyanúgy, mint a a majomkenyérfa v az afrikai szavannákon, ezek is elképesztőek és kimagaslanak a többi közül. Az átlagos termék egyedivé válik. Valószínüleg ez az, ami meghatározza a luxust.

A minőség és tartósság megőrzéséhez fontos, hogy a gyertya megfelelően hosszú ideig égjen. A szabály szerint mindig addig kell égni hagyni, amíg az egész felületen ki nem alakul az összefüggő oldott réteg . Ellenkező esetben egyenlőtlen kiégésre és kis domborlatok és lyukak keletkezésére kerülhet sor.