Baobab Collection

BAOBAB LUXUS ILLATGYERTYA MANOU 16 CM

41 480 Ft
raktáron
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termékből kevsebb mint három darab van raktáron és valószínűleg gyorsan elfogy.
A Manou gyertya körbe van fonva feketén mintázott természetes pálmalevelekkel, amelyek a növények magvait szemléltetik, a két kicsi kifaragott szarv pedig a harcosok hagyományait ábrázolja, amelyek a gyertyát ihlették.

- Kézimunkának köszönhetően minden darabja eredeti és egyedi
- Mérete 16 cm, tömege 1 kg, égési ideje 150 óra
- Kiváló kézimunka és magas minőségű alapanyagok - ilyen a Baobab márka
- Ikonikus fekete dobozban csomagolva, mely tökéletes eleganciát jelképez.

Illat: mentalevelek – vetiver gyökér – ylang–ylang

A gyertya illata a vetiver tónusait ötvözi a menta leveleivel és az ylang ylang-al. Ezáltal egy friss illat jön létre, amely elrepíti Önt a Mikea törzs otthonának szívébe, amely területe a múltban egészen a Mozambik kanálig tartott.

Tetszőleges, 16, 24 vagy 35 centiméteres hosszúságú Baobab Collection gyertyák vásárlása esetén 25% kedvezményt kap utántölthető Zippo fém gyertyagyújtónkra. Helyezze a terméket a kosárba a kiválasztott Baobab Collection gyertyával együtt, és a kedvezmény automatikusan jóváírásra kerül.

Termék jellemzése

Kód MAX16MM
Típus gyertyák
Termékcsalád Mikea
Származási ország Belgium
Illattípus Friss, citrus
Illat típus SEMLEGES
Súly (g) 1000 g
Gyártó Baobab Collection
Szín bézs
Illatok mentalevelek – vetiver gyökér – ylang–ylang
Tartósság 150 óra
Terméktípus Illatgyertyák

Részletesebben a termékről
BAOBAB LUXUS ILLATGYERTYA MANOU 16 CM

A Baobab Collection társaság hű maradt az afrikai gyökerekhez és a Mikea termékcsaládot egy limitált nyári kollekcióként mutatja be, amelyet a madagaszkári őslakosok ókori törzse ihletett. A több tudós által is legrégebbinek nevezett törzs már több mint 4000 éve lakja az ún. száraz erdők területét. Őseikkel máig azonos életvitelt folytatnak, viszont rendkívüli szegénységben élnek, mivel az eredetileg sűrű erdők, amelyek évszázadokon át az otthonukat képezték, éppen a rózsafa kitermelése miatt lettek kivágva, ezért nem nyújtanak elegendő élelmet. A Mikea törzs tagjai ezáltal fogságban vannak természetes környezetük és a többi madagaszkári lakos közt, akik nem akarják őket befogadni maguk közé a falvaikba. Ennek okán jött létre a Mikea Forest alapítvány 2015 júniusában, melynek célja az elfeledett törzs támogatása. A Baobab Collection társaság a humanitárius segély keretében felajánlotta bevételének egy részét az alapítványnak erdőfelújítás céljából, illetve hogy rendszeres hozzáférést biztosítsanak a tiszta vízhez. A Baobab Collection társaság szívesen megköszönné a Mikea törzs gyermekeinek kedvességét, mosolyaikat és fényképezkedni való készségüket. Ezzel a társaság le szeretné róni a tiszteletét előttük és segíteni szeretné őket jól teljesíteni, hogy minden gyermeknek hozzáférése legyen a minőségi oktatáshoz.