Baobab Collection

BAOBAB LUXUS ILLATGYERTYA MANHATTAN 10 CM

A termék jelenleg nem vásárolható meg.
Fehér-ezüst színű gyertya a korlátozott elérhetőségű Manhattan téli kollekcióból, a New York-i Karácsony hangulata ihlette. – Az égésnél a gyertya díszei a legendás New York-i építészetet idézik- Mérete 10 cm, súlya 500 g, égési idő 60 óra - Kiváló minőségű kézi készítés és a legjobb minőségű alapanyagok, ez a Baobab márka - Az ikonikus fekete dobozos csomagolás képviseli a tökéletes eleganciát. Illat: fenyő - gyöngyvirág – pézsma Izgalmas, könnyű, de egyúttal jellegzetes, New York City-vel ihletett nagyvárosi illat, amely a Central Park-i fenyő ilattal keveredik.

Termék jellemzése

Kód MAX10NY
Származási ország Belgium
Gyártó Baobab Collection
Szín fehér-ezüst
Illat típus SEMLEGES
Illattípus Friss, citrus
Termékcsalád Limited Edition Manhattan
Illatok fenyő - gyöngyvirág - pézsma
Típus gyertyák
Súly (g) 500 g
Tartósság 60 óra
Terméktípus Illatgyertyák

Részletesebben a termékről
BAOBAB LUXUS ILLATGYERTYA MANHATTAN 10 CM

A belgiumi márka felfedezte a kimeríthetetlen inspiráció forrását az utazás és felfedezés. Mindegyikük különböző történetet mesél el: a név, az illat és a felhasznált alapanyag szorosan összefügg. A Baobab márka a gyertyák gyártását illetően kijelenti, hogy termékei kiváló minőségű kisipari feldolgozással készülnek és a gyártásuk kíméletes a környezettel. Minden gyertya kézzel kézzel fújt üveg vázákba van öntve, ami az z összesből egyedi darabot csinál. A finom elegencia érintése a gyönyörű fekete szalagban jelenik meg, amellyel át van kötve. A címkék is a vállalati filozófia részei, épp ezért az összes kézzel van felhelyezve. Az illatokat neves parfümkészítők fejlesztik v Grasse-ban, a parfümök Mekkájában. Ásványi, nem zsíros és finom egyiptomi pamutból készültek, ami garantálja a hosszú élettartamot.

S a Baobab kollekció dísztárggyá válik. Ugyanúgy, mint a a majomkenyérfa v az afrikai szavannákon, ezek is elképesztőek és kimagaslanak a többi közül. Az átlagos termék egyedivé válik. Valószínüleg ez az, ami meghatározza a luxust.

A minőség és tartósság megőrzéséhez fontos, hogy a gyertya megfelelően hosszú ideig égjen. A szabály szerint mindig addig kell égni hagyni, amíg az egész felületen ki nem alakul az összefüggő oldott réteg . Ellenkező esetben egyenlőtlen kiégésre és kis domborlatok és lyukak keletkezésére kerülhet sor.