Baobab Collection

BAOBAB LUXUS ILLATGYERTYA FEATHERS TOUAREG 16 CM

30 570,00 Ft
elfogyott
Ingyenes öngyújtók ajándékként.
Fehér színű gyertya kék olvasztott opálüveg díszítéssel a Feathers luxuskollekcióból.

- Dizájnja a felséges Tuareg törzs ruhaviselete által inspirált
- A kézi gyártásnak köszönhetően minden darabja eredeti és egyedi
- Mérete 16 cm, tömege 1 kg, égési ideje 150 óra
- Kiváló kézimunka és magas minőségű alapanyagok - ilyen a Baobab márka
- Ikonikus fekete dobozban csomagolva, mely tökéletes eleganciát jelképez.

Illata: menta - jázmin - pézsma

A Tuaregek, más néven a sivatag urai, felséges külsőjükkel imponálnak. Ez jellemző a Touareg gyertya illatára is, mely friss, bódító és lenyűgöző.

Tetszőleges, 16 centiméteres hosszúságú Baobab Collection gyertyák vásárlása esetén 25% kedvezményt kap utántölthető Zippo fém gyertyagyújtónkra. Helyezze a terméket a kosárba a kiválasztott Baobab Collection gyertyával együtt, és a kedvezmény automatikusan jóváírásra kerül.

Termék jellemzése

Kód MAX16FT
Típus Gyertyák
Gyártó Baobab Collection
Szín kék
Származási ország Belgium
Súly (g) 1000 g
Tartósság 150 óra
Illattípus Friss, citrus
Illat típus SEMLEGES
Illatok Menta - jázmin - pézsma
Termékcsalád Feathers
Terméktípus Illatgyertyák

Részletesebben a termékről
BAOBAB LUXUS ILLATGYERTYA FEATHERS TOUAREG 16 CM

A belgiumi márka felfedezte a kimeríthetetlen inspiráció forrását az utazás és felfedezés. Mindegyikük különböző történetet mesél el: a név, az illat és a felhasznált alapanyag szorosan összefügg. A Baobab márka a gyertyák gyártását illetően kijelenti, hogy termékei kiváló minőségű kisipari feldolgozással készülnek és a gyártásuk kíméletes a környezettel. Minden gyertya kézzel kézzel fújt üveg vázákba van öntve, ami az z összesből egyedi darabot csinál. A finom elegencia érintése a gyönyörű fekete szalagban jelenik meg, amellyel át van kötve. A címkék is a vállalati filozófia részei, épp ezért az összes kézzel van felhelyezve. Az illatokat neves parfümkészítők fejlesztik v Grasse-ban, a parfümök Mekkájában. Ásványi, nem zsíros és finom egyiptomi pamutból készültek, ami garantálja a hosszú élettartamot.

S a Baobab kollekció dísztárggyá válik. Ugyanúgy, mint a a majomkenyérfa v az afrikai szavannákon, ezek is elképesztőek és kimagaslanak a többi közül. Az átlagos termék egyedivé válik. Valószínüleg ez az, ami meghatározza a luxust.

A minőség és tartósság megőrzéséhez fontos, hogy a gyertya megfelelően hosszú ideig égjen. A szabály szerint mindig addig kell égni hagyni, amíg az egész felületen ki nem alakul az összefüggő oldott réteg . Ellenkező esetben egyenlőtlen kiégésre és kis domborlatok és lyukak keletkezésére kerülhet sor.