Baobab Collection

BAOBAB LUXUS ILLATGYERTYA FEATHERS 16 CM

34 970,00 Ft
elfogyott
Ingyenes öngyújtók ajándékként.
Fehér színű gyertya fekete díszekkel olvasztott opál üvegből a Feathers luxus kollekcióból .- A dizájn a Jing és Jang harmoniáját idézi- A kézi munka minden egyes darabot egyedivé tesz- Méret 16 cm, súly 1 kg, égési idő 150 óra- Kiváló minőségű kézi készítés és a legjobb minőségű alapanyagok, ez a Baobab márka - Az ikonikus fekete dobozos csomagolás képviseli a tökéletes eleganciát. Illat: sáfrány - rózsa – oudAz illat a férfi és női elemek kombinációja - a havas táj romantikája és a vulkáni kőzet durvasága. A fekete rózsa törékenysége és az oud fa keménysége magával ragadó eggyüttes, a Yin és Yang harmóniáját idézi.

Termék jellemzése

Kód MAX16FE
Illattípus Fa, fűszeres
Termékcsalád Feathers
Gyártó Baobab Collection
Terméktípus Illatgyertyák
Szín fekete
Tartósság 150 óra
Súly (g) 1000 g
Típus gyertyák
Illatok sáfrány - fekete rózsa - oud
Származási ország Belgium

Részletesebben a termékről
BAOBAB LUXUS ILLATGYERTYA FEATHERS 16 CM

A belgiumi márka felfedezte a kimeríthetetlen inspiráció forrását az utazás és felfedezés. Mindegyikük különböző történetet mesél el: a név, az illat és a felhasznált alapanyag szorosan összefügg. A Baobab márka a gyertyák gyártását illetően kijelenti, hogy termékei kiváló minőségű kisipari feldolgozással készülnek és a gyártásuk kíméletes a környezettel. Minden gyertya kézzel kézzel fújt üveg vázákba van öntve, ami az z összesből egyedi darabot csinál. A finom elegencia érintése a gyönyörű fekete szalagban jelenik meg, amellyel át van kötve. A címkék is a vállalati filozófia részei, épp ezért az összes kézzel van felhelyezve. Az illatokat neves parfümkészítők fejlesztik v Grasse-ban, a parfümök Mekkájában. Ásványi, nem zsíros és finom egyiptomi pamutból készültek, ami garantálja a hosszú élettartamot.

S a Baobab kollekció dísztárggyá válik. Ugyanúgy, mint a a majomkenyérfa v az afrikai szavannákon, ezek is elképesztőek és kimagaslanak a többi közül. Az átlagos termék egyedivé válik. Valószínüleg ez az, ami meghatározza a luxust.

A minőség és tartósság megőrzéséhez fontos, hogy a gyertya megfelelően hosszú ideig égjen. A szabály szerint mindig addig kell égni hagyni, amíg az egész felületen ki nem alakul az összefüggő oldott réteg . Ellenkező esetben egyenlőtlen kiégésre és kis domborlatok és lyukak keletkezésére kerülhet sor.