DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Aromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosításAromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosítás

BAOBAB ELEMENTS KÜLSŐ ILLATGYERTYA SZÚNYOGOK ELLEN - AGUA, 24 CM

74 210 Ft
Elérhetőség: raktáron

A termék vásárlásért 0 hűségponttal jutalmazzuk meg.

Luxus illatgyertya az Elements termékcsaládból. A Baobab márka felkérte a neves portugál kerámiafeldolgozás szakembereit, hogy tervezzenek az Elements termékcsalád tagjainak olyan burkolatot, amely ellenállóbb lesz a külső környezet hatásainak, de egyben stílusos kinézetével ékes dísztárgya is legyen otthonának. Így született meg e dizájnos kültéri gyertyák termékcsaládja, az Elements, melynek kellemes illata rovartaszító hatással rendelkezik, így könnyedén megszabadulhat a nem kívánatos rovaroktól. A gyertyák csomagolását olyan természeti képződmények ihlették, mint például a Natron-tó (Tanzánia), a Magadi-tó (Kenya) vagy a Fjallsjokull gleccser (Izland).

 Ellenállóbb kanóc
 Rovartaszító hatású illat
 Ellenállóbb kerámia burkolat

Illat: borsmenta - muskátli - fás aroma

Részletesebben a termékről
BAOBAB ELEMENTS KÜLSŐ ILLATGYERTYA SZÚNYOGOK ELLEN - AGUA, 24 CM

A belga cég a végtelen inspiráció forrására talált az utazásban és a felfedezésben. Mindegyik gyertya más-más történetet mesél el, de a megnevezésük, az illatuk és az alapanyaguk szűk összefüggésben van egymással. A Baobab márka kijelenti a gyertyák gyártását illetően, hogy termékei kiváló minőségű kisipari feldolgozással készülnek és a gyártásuk kíméletes a környezettel szemben. Minden egyes gyertya kézzel van öntve a kézzel fújt üveg vázákba, ami az z összesből egyedi darabot csinál. A finom elegencia érintése a gyönyörű szalagban található, amellyel át vannak kötve. A címke is a vállalati filozófia része, épp ezért az összes kézzel van alkalmazva a csomagolásra. Az illatokat neves parfümgyártók fejlesztik Grasseben, a parfümök mekkájában. Az ásványi eredetű, nem zsíros viasz és a puha egyiptomi pamutból fonott kanócok pedig biztosítják a gyertya tartósságát.

A Baobab gyertya fényűző dekoratív elemként tündököl, hasonlóan az afrikai baobabhoz a szavannában, ez a luxus illatgyertya is kiemelkedik a többi gyertya közül. Egy különleges dísztárgyról van szó, amely különleges illatával elvarázsolja Önt is. Ez az egyedi fényűző megjelenés és a lenyűgöző illat párosítása az, amiért a Baobab márka minden egyes terméke maga a luxus.

A termék minőségének és tartósságának fenntartása érdekében fontos, hogy a gyertya elegendő ideig égjen. Az ideális égési idő a gyertya méretétől és típusától függ. Fontos, hogy a gyertya addig égjen, amíg egy állandó elolvadt viaszréteg nem keletkezik a gyertya felületén. Ellenkező esetben a viasz egyenlőtlen égése miatt apró dudorok és lyukak keletkezhetnek.

Termék jellemzése

Kód MAX24EAG
Illat karakter Virág
Típus Illatgyertya
Kollekció Elements
Gyártó Baobab Collection
Illatok Borsmenta - muskátli - fás aroma
Származási ország Belgium
Tartósság 400 óra
Súly 3000 g