Baobab Collection

BAOBAB LUXUS ILLATGYERTYA FEATHERS MAASAI 16 CM

34 970,00 Ft
raktáron
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termékből kevsebb mint három darab van raktáron és valószínűleg gyorsan elfogy.
Ingyenes öngyújtók ajándékként.
Fehér színű gyertya piros díszekkel olvasztott opál üvegből a Feathers luxus kollekcióból .- A dizájnt a maszáj harcosok köpönyege ihlette- A kézi munka minden egyes darabot egyedivé tesz- Méret 16 cm, súly 1 kg, égési idő 150 óra- Kiváló minőségű kézi készítés és a legminőségesebb alapanyagok, ez a Baobab márka - Az ikonikus fekete dobozos csomagolás képviseli a tökéletes eleganciát. Illat: pacsuli – rum kivonat – ámbra Meleg és? A Baobab Collection Masaai Feathers gyertyák elmerítenek bennünket az afrikai sivatagba, ahol a maszáj törzs évszázadok óta él.

Termék jellemzése

Kód MAX16FM
Terméktípus ILLATGYERTYA 
Típus gyertyák
Illat/Termék megnevezése pacsuli - rum - ámbra
Illattípus Fa, fűszeres
Tartósság 150 óra
Szín piros
Gyártó Baobab Collection
Termékcsalád Feathers
Származási ország Belgium
Súly (g) 1000 g
Illat típus SEMLEGES

Részletesebben a termékről
BAOBAB LUXUS ILLATGYERTYA FEATHERS MAASAI 16 CM

A belgiumi márka felfedezte a kimeríthetetlen inspiráció forrását az utazás és felfedezés. Mindegyikük különböző történetet mesél el: a név, az illat és a felhasznált alapanyag szorosan összefügg. A Baobab márka a gyertyák gyártását illetően kijelenti, hogy termékei kiváló minőségű kisipari feldolgozással készülnek és a gyártásuk kíméletes a környezettel. Minden gyertya kézzel kézzel fújt üveg vázákba van öntve, ami az z összesből egyedi darabot csinál. A finom elegencia érintése a gyönyörű fekete szalagban jelenik meg, amellyel át van kötve. A címkék is a vállalati filozófia részei, épp ezért az összes kézzel van felhelyezve. Az illatokat neves parfümkészítők fejlesztik v Grasse-ban, a parfümök Mekkájában. Ásványi, nem zsíros és finom egyiptomi pamutból készültek, ami garantálja a hosszú élettartamot.

S a Baobab kollekció dísztárggyá válik. Ugyanúgy, mint a a majomkenyérfa v az afrikai szavannákon, ezek is elképesztőek és kimagaslanak a többi közül. Az átlagos termék egyedivé válik. Valószínüleg ez az, ami meghatározza a luxust.

A minőség és tartósság megőrzéséhez fontos, hogy a gyertya megfelelően hosszú ideig égjen. A szabály szerint mindig addig kell égni hagyni, amíg az egész felületen ki nem alakul az összefüggő oldott réteg . Ellenkező esetben egyenlőtlen kiégésre és kis domborlatok és lyukak keletkezésére kerülhet sor.