Baobab Collection

BAOBAB LUXUS ILLATGYERTYA AURUM 16 CM

32 615,00 Ft
raktáron
Ingyenes öngyújtók ajándékként.
Arany színű gyertya a Les Exclusives exkluzív kollekcióból – az Aurum és Platinum sorozat alkotja. -Égésnél az üveg felület átlátszóvá válik - Méret 16 cm, súly 1 kg, égési idő 150 óra - Kiváló minőségű kézi készítés és a legjobb minőségű alapanyagok, ez a Baobab márka - Az ikonikus fekete dobozos csomagolás képviseli a tökéletes eleganciát. Illat: különleges jázmin és pizsmaElragadó virágos illat a kollekció női eleme, tökéletes szimbiózisban van a Platinum férfi elemmel.

Tetszőleges, 16 centiméteres hosszúságú Baobab Collection gyertyák vásárlása esetén 25% kedvezményt kap utántölthető Zippo fém gyertyagyújtónkra. Helyezze a terméket a kosárba a kiválasztott Baobab Collection gyertyával együtt, és a kedvezmény automatikusan jóváírásra kerül.

Termék jellemzése

Kód MAX16AU
Származási ország Belgium
Gyártó Baobab Collection
Illatok Ritka jázmin - pižmo
Illattípus Virág
Szín arany
Illat típus Női
Termékcsalád Les Exclusives
Típus gyertyák
Súly (g) 1000 g
Tartósság 150 óra
Terméktípus Illatgyertyák

Részletesebben a termékről
BAOBAB LUXUS ILLATGYERTYA AURUM 16 CM

A belgiumi márka felfedezte a kimeríthetetlen inspiráció forrását az utazás és felfedezés. Mindegyikük különböző történetet mesél el: a név, az illat és a felhasznált alapanyag szorosan összefügg. A Baobab márka a gyertyák gyártását illetően kijelenti, hogy termékei kiváló minőségű kisipari feldolgozással készülnek és a gyártásuk kíméletes a környezettel. Minden gyertya kézzel kézzel fújt üveg vázákba van öntve, ami az z összesből egyedi darabot csinál. A finom elegencia érintése a gyönyörű fekete szalagban jelenik meg, amellyel át van kötve. A címkék is a vállalati filozófia részei, épp ezért az összes kézzel van felhelyezve. Az illatokat neves parfümkészítők fejlesztik v Grasse-ban, a parfümök Mekkájában. Ásványi, nem zsíros és finom egyiptomi pamutból készültek, ami garantálja a hosszú élettartamot.

S a Baobab kollekció dísztárggyá válik. Ugyanúgy, mint a a majomkenyérfa v az afrikai szavannákon, ezek is elképesztőek és kimagaslanak a többi közül. Az átlagos termék egyedivé válik. Valószínüleg ez az, ami meghatározza a luxust.

A minőség és tartósság megőrzéséhez fontos, hogy a gyertya megfelelően hosszú ideig égjen. A szabály szerint mindig addig kell égni hagyni, amíg az egész felületen ki nem alakul az összefüggő oldott réteg . Ellenkező esetben egyenlőtlen kiégésre és kis domborlatok és lyukak keletkezésére kerülhet sor.