Az öngyújtó ingyen van
Baobab Collection

BAOBAB LUXUS ILLATGYERTYA FILO - GRIGIO, 24 CM

94 380,00 Ft
raktáron
A vásárláshoz tölthető öngyújtót kap ajándékba.
A Filo kollekció alkotói a 16. század folyamán Muranóban feltalált üvegdíszítési technikára kívánják felhívni a figyelmet. A színes opálüvegből készült illatgyertyák kiválóan illusztrálják ezt a módszert, amikor egy üvegszálat, például egy fonalat vagy egy szalagot véletlenszerűen vezettek át az üvegen díszítés gyanánt.

Illat: cédrus - tömjén - vanília
A cédrus, a tömjén és a vanília télies illata szétárad otthonában meghívóként a reneszánsz mesterség titkainak felfedezésére.

- méret 24 cm, tömeg 3 kg, égési időtartam 400 óra 
- rendkívüli minőségű kézi előállítás és kiváló minőségű alapanyagok: ez a Baobab márka  
- az ikonikus, fekete dobozos csomagolás tökéletes eleganciát képvisel. 

Termék jellemzése

Kód MAX24FGR
Terméktípus ILLATGYERTYA 
Illat/Termék megnevezése GRIGIO
Illattípus Fa, fűszeres
Tartósság 400 óra
Szín SZÜRKE
Gyártó Baobab Collection
Termékcsalád Filo
Származási ország Belgium
Súly (g) 3000 g

Részletesebben a termékről
BAOBAB LUXUS ILLATGYERTYA FILO - GRIGIO, 24 CM

A belgiumi márka felfedezte a kimeríthetetlen inspiráció forrását az utazás és felfedezés. Mindegyikük különböző történetet mesél el: a név, az illat és a felhasznált alapanyag szorosan összefügg. A Baobab márka a gyertyák gyártását illetően kijelenti, hogy termékei kiváló minőségű kisipari feldolgozással készülnek és a gyártásuk kíméletes a környezettel. Minden gyertya kézzel kézzel fújt üveg vázákba van öntve, ami az z összesből egyedi darabot csinál. A finom elegencia érintése a gyönyörű fekete szalagban jelenik meg, amellyel át van kötve. A címkék is a vállalati filozófia részei, épp ezért az összes kézzel van felhelyezve. Az illatokat neves parfümkészítők fejlesztik v Grasse-ban, a parfümök Mekkájában. Ásványi, nem zsíros és finom egyiptomi pamutból készültek, ami garantálja a hosszú élettartamot.

S a Baobab kollekció dísztárggyá válik. Ugyanúgy, mint a a majomkenyérfa v az afrikai szavannákon, ezek is elképesztőek és kimagaslanak a többi közül. Az átlagos termék egyedivé válik. Valószínüleg ez az, ami meghatározza a luxust.

A minőség és tartósság megőrzéséhez fontos, hogy a gyertya megfelelően hosszú ideig égjen. A szabály szerint mindig addig kell égni hagyni, amíg az egész felületen ki nem alakul az összefüggő oldott réteg . Ellenkező esetben egyenlőtlen kiégésre és kis domborlatok és lyukak keletkezésére kerülhet sor.