Baobab Collection

STONES – LAZULI

PÁLCIKÁS DIFFÚZOR 250 ml
58 370 Ft
raktáron
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termékből kevsebb mint három darab van raktáron és valószínűleg gyorsan elfogy.

A Mini Totem Lazuli diffúzor kézzel fújt üvegből készült. A márványos üveg intenzív kék színű beütéssel tökéletesen ábrázolja a Lazuli Stones - a kék lazuli kövek csodálatos kinézetét. A ritka márvány színvilágot utánozva a kerámia fedele kékes-barna, így tökéletesen illik az üveg kialakításához.

Illat: kardámom - tengeri só - pézsma

A Baobab Collection az Aroma Mini Totem diffúzorok kollekcióját hozta létre, amely hasonlít a Stones illatos gyertyák és a nagyobb pálcás Totem diffúzorok ikonikus kollekciójához. A Totem kollekcióban minden diffúzort kerámia kupak zár le, amely portugál kézművesek munkája, egyedi és dekoratív. A Totem kollekció egy közönséges pálcás diffúzort egy egyedi és fenséges kiegészítővé varázsol.

Termék jellemzése

Kód TOTEMXSSLA
Terméktípus PÁLCIKÁS DIFFÚZOR
Illat/Termék megnevezése LAZULI
Illattípus Friss
Térfogat (ml) 250 ml
Tartósság 2-3 hónap
Fedettség (m²) 15 - 20 m²
Szín kék
Gyártó Baobab Collection
Termékcsalád Stones
Magasság (m) 31 cm
Származási ország Belgium
Stránka s kolekcí baobab-collection

Helyes használatra vonatkozó javaslat
PÁLCIKÁS DIFFÚZOR BAOBAB COLLECTION – LAZULI, 250 ml

Praktikus kialakításának köszönetően ez a luxus pálcás illatosító akár néhány héten keresztül is árasztja magából az illatot. Az eredeti illat elpárolgása után elég utántölteni a kiválasztott utántöltő illattal. Új illetve más féle illat esetén új pálcikák használata is javasolt. Csavarja le az illatosító kupakját és távolítsa el a vízálló lezárást/plombát. Helyezze vissza a kupakot a középső dugó nélkül, majd helyezze a pálcikákat az illatosítóba. A pálcikák a nap folyamán magukba szívják az illatfolyadékot és az illatot a térbe árasztják. Az intenzívebb illatosításért hetente egyszer fordítsa meg a pálcikákat. A maximális hatás érdekében javasoljuk az illatfolyadékot már akkor utántölteni, amikor az illatosítóban levő illatfolyadék fele már elpárolgott.