DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Aromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosításAromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosítás

BAOBAB LUXUS PÁLCIKÁS DIFFÚZOR - KHEPHREN, ARANY SZÍNŰ, 500 ML

33 520 Ft
Elérhetőség: raktáron
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termékből kevsebb mint három darab van raktáron és valószínűleg gyorsan elfogy.

A termék vásárlásért 0 hűségponttal jutalmazzuk meg.

A Khephren arany színű diffúzor az Electrum termékcsalád tagja. Khafre fáraó görög megnevezése a Kephren név. Gízában a második legnagyobb piramis és a nagy szfinx is hosszú uralkodása alatt épült és része az örökségének.Illat: Citrusok - ciprusA Khephren illat a citrusfélék keveréke, amelyek a cipsus tónusaival vannak megfűszerezve. A Nílus folyó zöld partjaira és a szomszédos sivatagok közti erős ellentétre utal.

Részletesebben a termékről
BAOBAB LUXUS PÁLCIKÁS DIFFÚZOR - KHEPHREN, ARANY SZÍNŰ, 500 ML

Praktikus kialakításának köszönetően a diffúzor akár néhány héten keresztül is árasztja magából az illatot. Az eredeti illat elpárolgása után elég utántölteni a kiválasztott utántöltő illattal. Új illetve más féle illat esetén új pálcikák használata is javasolt. Csavarja le a diffúzor kupakját és távolítsa el a vízálló lezárást/plombát. Helyezze vissza a kupakot a középső dugó nélkül, majd helyezze a pálcikákat a diffúzorba. A pálcikák a nap folyamán magukba szívják az illatfolyadékot és az illatot a térbe árasztják. Az intenzívebb illatosításért hetente egyszer fordítsa meg a pálcikákat. A maximális hatás érdekében javasoljuk az illatfolyadékot már akkor utántölteni, amikor a diffúzorban levő illatfolyadék fele már elpárolgott.

Termék jellemzése

Kód LODGEKRNG
Típus Pálcikás diffúzor
Térfogat 500 ml
Gyártó Baobab Collection
Származási ország Belgium
Illat karakter Friss, citrus
Illatok Citrusok - ciprus
Tartósság 4-6 hónap
Kollekció Electrum
Fedettség 30 - 40 m²