DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Aromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosításAromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosítás

BAOBAB PEARLS LUXUS PÁLCÁS ILLATOSÍTÓ - FEHÉR, 500 ML

33 525 Ft
Elérhetőség: raktáron

A termék vásárlásért 0 hűségponttal jutalmazzuk meg.

White Pearls pálcás illatosító a Pearls termékcsaládból. Évszázadokon keresztül a fehér gyöngyöket a tisztaság és a szeretet szimbólumainak tekintették. Az illatosító kialakítását az "istenek könnyének" is nevezett gyöngyök tökéletessége ihlette.Illat: fehér pézsma - jázminA gyöngyök az ízlés és a finom elegancia szimbólumai - ez az illat a fehér pézsma lenyűgöző tónusait ötvözi a jázmin virágos frissességével. A nőiesség esszenciája!

Részletesebben a termékről
BAOBAB PEARLS LUXUS PÁLCÁS ILLATOSÍTÓ - FEHÉR, 500 ML

Praktikus kialakításának köszönetően ez a luxus pálcás illatosító akár néhány héten keresztül is árasztja magából az illatot. Az eredeti illat elpárolgása után elég utántölteni a kiválasztott utántöltő illattal. Új illetve más féle illat esetén új pálcikák használata is javasolt. Csavarja le az illatosító kupakját és távolítsa el a vízálló lezárást/plombát. Helyezze vissza a kupakot a középső dugó nélkül, majd helyezze a pálcikákat az illatosítóba. A pálcikák a nap folyamán magukba szívják az illatfolyadékot és az illatot a térbe árasztják. Az intenzívebb illatosításért hetente egyszer fordítsa meg a pálcikákat. A maximális hatás érdekében javasoljuk az illatfolyadékot már akkor utántölteni, amikor az illatosítóban levő illatfolyadék fele már elpárolgott.

Termék jellemzése

Kód LODGEPW
Illat karakter Édes
Típus Pálcikás diffúzor
Térfogat 500 ml
Gyártó Baobab Collection
Szín fehér
Illatok Fehér pézsma - jázmin
Tartósság 4-6 hónap
Származási ország Belgium
Kollekció Pearls
Fedettség 30 - 40 m²