DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Bytove-parfemy.cz- lakásparfümök, diffúzorok, aromalámpák, autóillatosítókBytove-parfemy.cz- lakásparfümök, diffúzorok, aromalámpák, autóillatosítók

Fa, fűszeres

BAOBAB LUXUS PÁLCIKÁS DIFFÚZOR - PLATINUM, 500 ML

31 365 Ft
Elérhetőség: raktáron

A termék vásárlásért kap 0 hűség pontokat.

A Platinum pálcikás diffúzor a kifinomultság megtestesítője, amelyet az egyik legértékesebb fém ihletett. Az elegáns platina csomagolás a fény hatására enyhén áttetszővé válik.Illat: ámbra és grepfruitLenyűgöző fás illat a grepfruit friss tónusaival, amely a termékcsalád férfi elemét képviseli és tökéletes összhangban van a termékcsalád női, Aurum elemével.

Hogyan használni
BAOBAB LUXUS PÁLCIKÁS DIFFÚZOR - PLATINUM, 500 ML

Praktikus kialakításának köszönetően a diffúzor akár néhány héten keresztül is árasztja magából az illatot. Az eredeti illat elpárolgása után elég utántölteni a kiválasztott utántöltő illattal. Új illetve más féle illat esetén új pálcikák használata is javasolt. Csavarja le a diffúzor kupakját és távolítsa el a vízálló lezárást/plombát. Helyezze vissza a kupakot a középső dugó nélkül, majd helyezze a pálcikákat a diffúzorba. A pálcikák a nap folyamán magukba szívják az illatfolyadékot és az illatot a térbe árasztják. Az intenzívebb illatosításért hetente egyszer fordítsa meg a pálcikákat. A maximális hatás érdekében javasoljuk az illatfolyadékot már akkor utántölteni, amikor a diffúzorban levő illatfolyadék fele már elpárolgott.

Termék jellemzése

Kód LODGEPLA
Illat karakter Fa, fűszeres
Típus Pálcikás diffúzor
Térfogat 500 ml
Gyártó Baobab Collection
Szín platina
Illatok ámbra-grepfruit
Tartósság 4-6 hónap
Származási ország Belgium
Kollekció Les Exclusives
Fedettség 30 - 40 m²