DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Aromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosításAromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosítás

BAOBAB LUXUS PÁLCÁS ILLATOSÍTÓ - WHITE RHINO ILLAT, 500 ML

24 660 Ft
Elérhetőség: raktáron

A termék vásárlásért 0 hűségponttal jutalmazzuk meg.

A White Rhino pálcás illatosító az All Seasons termékcsalád tagja. A fehér orrszarvú egy állatfaj a kihalás szélén, amely a ritka szarvának köszönhetően az egyik leggyakrabban vadászott állat. Az orrszarvú a hihetetlenül fejlett szaglásáról ismert, amely lehetővé teszi a friss táplálék (például fűfélék) keresését és a jó tájékozódást a vadonban.Illat: szantálfa - vetiver - fűszerWhite Rhino - egy földes, melengető és titokzatos illat, amely a szantálfa, a vetiver és a fűszerek finom keveréke. Egy lenyűgöző és egyben nagyon értékes férfias illat, olyan mint a fehér orrszarvú, amely a megalkotását ihlette.

Részletesebben a termékről
BAOBAB LUXUS PÁLCÁS ILLATOSÍTÓ - WHITE RHINO ILLAT, 500 ML

Praktikus kialakításának köszönetően ez a luxus pálcás illatosító akár néhány héten keresztül is árasztja magából az illatot. Az eredeti illat elpárolgása után elég utántölteni a kiválasztott utántöltő illattal. Új illetve más féle illat esetén új pálcikák használata is javasolt. Csavarja le az illatosító kupakját és távolítsa el a vízálló lezárást/plombát. Helyezze vissza a kupakot a középső dugó nélkül, majd helyezze a pálcikákat az illatosítóba. A pálcikák a nap folyamán magukba szívják az illatfolyadékot és az illatot a térbe árasztják. Az intenzívebb illatosításért hetente egyszer fordítsa meg a pálcikákat. A maximális hatás érdekében javasoljuk az illatfolyadékot már akkor utántölteni, amikor az illatosítóban levő illatfolyadék fele már elpárolgott.

Termék jellemzése

Kód LODGEWR
Típus Pálcikás diffúzor
Térfogat 500 ml
Gyártó Baobab Collection
Származási ország Belgium
Illat karakter Fa, fűszeres
Illatok Szantálfa - vetiver - fűszer
Tartósság 4-6 hónap
Kollekció All Seasons
Fedettség 30 - 40 m²