Az öngyújtó ingyen van
Baobab Collection

BAOBAB ALL SEASONS - NOSY IRANJA LUXUS ILLATGYERTYA, 24 CM

60 580,00 Ft
raktáron
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termékből kevsebb mint három darab van raktáron és valószínűleg gyorsan elfogy.
A vásárláshoz tölthető öngyújtót kap ajándékba.
A „Teknősök szigete”-ként is ismert Nosy Iranja-sziget az Indiai-óceánon terül el a Madagaszkártól nem messze található Nosy Be-sziget partjainál. A sziget két kisebb szigetecskéből áll. Ezek homokos parttal összekötöttek, amely csak apály idején bukkan elő. A Nosy Iranja-sziget partjait mosó tenger a kék különféle árnyalataiban játszik.

- méret 24 cm, tömeg 3 kg, égési időtartam 400 óra
- rendkívüli minőségű kézi előállítás és kiváló minőségű alapanyagok: ez a Baobab márka
- az ikonikus, fekete dobozos csomagolás tökéletes eleganciát képvisel.

Illat: tengeri köd - fügefalevél

A Nosy Iranja illat a tengeri köd és a fügefalevelek jegyeivel játszik, amelyek a sziget homokos tengerpartjára vezérlik Önt, ahol az óceán hullámai a partra vetődnek.

Termék jellemzése

Kód MAX24NI
Illattípus Fa, fűszeres
Termékcsalád All Seasons
Gyártó Baobab Collection
Terméktípus Illatgyertyák
Szín kék
Tartósság 400 óra
Súly (g) 3000 g
Illatok Nosy Iranja
Származási ország Belgium

Részletesebben a termékről
BAOBAB ALL SEASONS - NOSY IRANJA LUXUS ILLATGYERTYA, 24 CM

Az All Seasons gyertyakollekció Afrika színes és életteli tájairól gyűjt inspirációt. Távoli tájakra vezeti Önt, ahol a helybéli törzsek, a flóra és a fauna tökéletes harmóniában élnek együtt. A Baobab kollekcióval a gyertya dekorációs tárggyá válik. Az afrikai szavannákon élő majomkenyérfához hasonlóan ezek a gyertyák is lenyűgözőek és kiemelkednek a többi közül. A hétköznapi termék így válik különlegessé. Ez valószínűleg a luxus definíciója. A minőség és tartósság megőrzéséért fontos, hogy a gyertya megfelelően hosszú ideig égjen. Fontos, hogy olyan hosszú ideig hagyjuk égni, míg a gyertya egész felületén nem képződik összefüggő olvadt viaszréteg. Ellenkező esetben a viasz nem feltétlenül egyenletesen olvad meg, ezért apró csomók és lyukak keletkezhetnek benne.