Baobab Collection

BAOBAB ALL SEASONS LUXUS PÁLCÁS DIFFÚZOR - WILD GRASS, 500 ML

24 660,00 Ft
raktáron
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termékből kevsebb mint három darab van raktáron és valószínűleg gyorsan elfogy.
Wild Grass pálcás diffúzor az All Seasons kollekcióból.

Az esős évszakban a szavanna fölött lassan beborul az ég, és hangos dörgésekkel teszi nyilvánvalóvá a változás közeledtét. Az esők öntözte termékeny afrikai föld felfedi buja növényzetét.

Illat: tárkony - vágott gyógyfüvek

A vad fű illata, a tárkony és a vágott gyógyfüvek finom keveréke az esős időszakban termékeny természet frissességét idézi.

Termék jellemzése

Kód LODGEWG
Terméktípus Lakásillatosítók
Termékcsalád All Seasons
Gyártó Baobab Collection
Származási ország Belgium
Illattípus Friss, citrus
Szín tiszta
Tartósság 4-6 hónap
Térfogat (ml) 500 ml
Illatok Wild Grass

Részletesebben a termékről
BAOBAB ALL SEASONS LUXUS PÁLCÁS DIFFÚZOR - WILD GRASS, 500 ML

Praktikus kialakításának köszönetően ez a luxus pálcás illatosító akár néhány héten keresztül is árasztja magából az illatot. Az eredeti illat elpárolgása után elég utántölteni a kiválasztott utántöltő illattal. Új, illetve másféle illat esetén új pálcikák használata is javasolt. Csavarja le az illatosító kupakját és távolítsa el a vízálló lezárást/plombát! Helyezze vissza a kupakot a középső dugó nélkül, majd helyezze a pálcikákat az illatosítóba! A pálcikák a nap folyamán magukba szívják az illatfolyadékot és az illatot a térbe árasztják. Az intenzívebb illatosításért hetente egyszer fordítsa meg a pálcikákat! A maximális hatás érdekében javasoljuk az illatfolyadékot már akkor utántölteni, amikor az illatosítóban levő illatfolyadék fele már elpárolgott.