Baobab Collection

BAOBAB ALL SEASONS LUXUS PÁLCÁS DIFFÚZOR - SERENGETI PLAINS, 500 ML

24 660,00 Ft
raktáron
Serengeti Plains pálcás diffúzor az All Seasons kollekcióból.
A Serengeti Nemzeti Park a világ legismertebb állatrezervátuma, neve maszáj nyelven „végtelen föld”-et jelent. Számtalan szabadon élő afrikai állat pótolhatatlan élőhelye. Egy földdarab, amely különösen az udvarlási időszakban változik földi paradicsommá.

Illat: friss fű - bergamott - rózsa

A Serengeti Plains illat friss fűből, bergamottból és rózsából tevődik össze. Ez az intenzív, vad jegyekből álló virágos illat a kifinomult illatot kereső felhasználók számára ideális.

Termék jellemzése

Kód LODGESP
Terméktípus Lakásillatosítók
Termékcsalád All Seasons
Gyártó Baobab Collection
Származási ország Belgium
Illattípus Virág
Szín tiszta
Tartósság 4-6 hónap
Térfogat (ml) 500 ml
Illatok Serengeti Plains

Részletesebben a termékről
BAOBAB ALL SEASONS LUXUS PÁLCÁS DIFFÚZOR - SERENGETI PLAINS, 500 ML

Praktikus kialakításának köszönetően ez a luxus pálcás illatosító akár néhány héten keresztül is árasztja magából az illatot. Az eredeti illat elpárolgása után elég utántölteni a kiválasztott utántöltő illattal. Új, illetve másféle illat esetén új pálcikák használata is javasolt. Csavarja le az illatosító kupakját és távolítsa el a vízálló lezárást/plombát! Helyezze vissza a kupakot a középső dugó nélkül, majd helyezze a pálcikákat az illatosítóba! A pálcikák a nap folyamán magukba szívják az illatfolyadékot és az illatot a térbe árasztják. Az intenzívebb illatosításért hetente egyszer fordítsa meg a pálcikákat! A maximális hatás érdekében javasoljuk az illatfolyadékot már akkor utántölteni, amikor az illatosítóban levő illatfolyadék fele már elpárolgott.