DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Bytove-parfemy.cz- lakásparfümök, diffúzorok, aromalámpák, autóillatosítókBytove-parfemy.cz- lakásparfümök, diffúzorok, aromalámpák, autóillatosítók

-25 %
Púder

YANKEE CANDLE illatos viasz - Baby Powder illat

518 Ft Eredeti ár 690 Ft
Elérhetőség: elfogyott
Gyöngéd és érzékien lágy illat, amely a kisbabával töltött felejthetetlen pillanatokat idézi fel. Az illatban a babapúder krémes aromája nyilvánul meg és a boldogság fényével tölti meg otthonát. Egy nagyon kellemes illatról van szó.

Hogyan használni
YANKEE CANDLE illatos viasz - Baby Powder illat

llatos aroma viasz otthoni aromaterápiára. A viasz oldott állapotban gyorsan beillatosítja az egész lakást. El lehet helyezni szilárd alapon kis helyiségekbe és élvezni az illatát akár hosszú hetekig. A legintenzívebb illatos hatásért olvassza szét a viaszt az aromalámpában mindennapi teamécses segítségével. Ne tegye a viaszt vízbe. A teamécses eloltása után a viasz ismét megszilárdul és újra fel lehet használni. A térfogata nem csökken, csak időközben az illatos esszeciák elpárolognak belőle. Ezután helyezzük a lámpát fagyasztóba és egy kis idő után a használt viaszt könnyebben el lehet távolítani a lámpából. Az illatos viaszokat lehet kombinálni: Készítsen saját illatot különféle illatos viaszok eltörésével és kombinálásával az aromalámpában.

Termék jellemzése

Kód 15788
Típus Aromalámpák és olajok
Illatok Baby Powder
Időszak Semleges
Illat karakter Púder
Illat típus SEMLEGES
Szín elefántcsont
Származási ország USA
Gyártó YANKEE CANDLE