Az aroma diffúzor előnyei

Az aroma diffúzor előnyei
2019. febr. 11.

Az aroma diffúzor (pálcás vagy porcelán illatosító) előnyei

Ön is kedveli, ha otthona kellemes illattal illatozik? Szereti azt az érzést, amikor egy fárasztó nap után hazaér és otthon kedvenc illata várja. Mintha egy távoli álomról beszélnénk, pedig az ellenkezője az igaz. Van egy egyszerű megoldásunk az Ön számára!

Sokan már el sem tudják képzelni saját otthonukat egy kellemes illat nélkül vagy a megszokott kedvenc illatuk nélkük, amely már szinte az otthonukhoz tartozik. Például nagyon sokan kedvelik az otthoni romantikus hangulatot, ezért sokan használják az illatgyertyákat és az aromalámpákat egy érzéki, nyugtató hangulat megteremtéséhez. Nyáron pedig szívesen frissítik fel a levegőt egy menta vagy citrus illattal akár ultrahangos illatosító segítségével, nem is beszélve a sokfajta citrusos illatról, amelyek rovartaszító hatással bírnak.

Sokak számára azonban az illatgyertyák, az aromalámpák vagy az ultrahangos illatosítók használata nem felel meg, mivel a pálcás vagy porcelán lakásillatosítókkal ellentétben, nem biztosítanak állandó illtostást egész nap. A mai rohanó világban nem is csoda, ha valaki számára egy aromalámpa vagy ultrahangos illatosító beüzemeltetése túl hosszú és időigényes folyamat. Az említett pálcás vagy porcelán lakásillatosítók láng égetése nélkül képesek kellemesen beillatosítani otthonát, csendesen, gyorsan és hatékonyan.

És hogy mi teszi különlegessé a pálcás vagy porcelán lakásillatosítókat? A prémium illatokon kívül, éppen a pálcák vagy a porcelán díszítési elem. Speciális kialakításuknak és pórusos szerkezetüknek köszönhetően a pálcák képesek az illatot magukba szívni és a térbe árasztani. A porcelán díszítési elem is hasonló elven működik, amely a szabadalmaztatott technológiájának köszönhetően magába szívja az illatot és lágyan a térbe árasztja. Ez az illatosítási módszer állandó illatosítást biztosít, ezért hatékonyabb, mint például a klasszikus lakásillatosító spray-ek használata, amelyek viszon rövidtávú, de intenzív illatosítást nyújtanak. Mivel a pálcás és porcelán illatosítók égés folyamata nélkül képesek beilltosítani egy helyiséget, ezért az illat megtartja teljes sértetlenségét és egész idő alatt azonos minőséggel bír. E kiváló lakásillatosító termékeket ajánlatos kb. 0,5-1,5 m magasságra elhelyezni a talajtól, mert fontos a levegő szabad áramlása az illatosító körül. A téli hónapokban nem javasoljuk a radiátorok és fűtőtestek közeli elhelyezését.

Az aroma difúzorok előnyei:

1) A láng égésének folyamata nélkül működnek - nincs oxigén szén-dioxiddá való átalakulás és a használatuk sokkal biztonságosabb, ha gyermekek vagy háziállatok vannak otthonában.

2) Egyszerűen használhatóak – megtölti az illatosító folyadékkal és elhelyezi a pálcákat vagy a porcelán díszítési elemet, amely magába szívja az illatot és a térbe árasztja. Az intenzívebb illatosítás érdekében ajálatos a pálcákat hetente egyszer forgatni.

3) Időtől és évszaktól függetlenek - a diffúzort elhelyezzük a kiválasztott helyre és már illatosít is. Például egy illatgyertyát ritkán használunk forró nyári napokon vagy fényes nappal.

4) Szennyeződés nélkül - a diffúzorok nem termelnek szennyező anyagokat és nem szükséges bonyolult karbantartási vagy tisztítási folyamatokat végeznünk, hogy hatékonyan működjenek.

5) Aeroszolok nélkül – a szórófejjel ellátott légfrissítőkkel ellentétben, nem tartalmaznak vegyszereket.

6) Nincs áramfogyasztás

7) Hőtermelés nélkül - égés folyamata nélkül képesek beilltosítani egy helyiséget, ezért az illat megtartja teljes sértetlenségét és egész idő alatt azonos minőséggel bír

8) Árban is elérhető működtetés - a diffúzor, függően a térfogatától, több hónapig is képes illatot árasztani, anélkül, hogy után kellene tölteni új illattal. Az eredeti illat elfigyása után pedig csak vásárolunk egy utántöltő illatosító folyadékot, amely szintén kitart illatosítani akár hónapokon át.