DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Aromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosításAromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosítás

Elektromos aromalámpa Scenterpiece - szürke

13 630 Ft
Elérhetőség: raktáron
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termékből kevsebb mint három darab van raktáron és valószínűleg gyorsan elfogy.

A termék vásárlásért 0 hűségponttal jutalmazzuk meg.

Elektronikus Scenterpiece rendszer aromalámpája. Kizárólag a Yankee Candle Scenterpiece Easy MeltCup viaszkelyhekkel működik. A kábel rövid, hogy megelőzze a botlást. Kapcsolója vagy vészkapcsolója nincs, áramba kapcsolás után közvetlen működik, ezért használat után mindig húzza ki a dugaszolóaljzatból. Szükség esetén kapcsolós hosszabbító hozzávásárolható. Ne használja élelmiszer olvasztáshoz. Gyermekek és háziállatok elérhetésén kívül tartandó.

Részletesebben a termékről
Elektromos aromalámpa Scenterpiece - szürke

A rendszer könnyen oldódó viaszt Easy MeltCup System hogz egy új módot rendezésst, amelyben a rajongók élvezhetik az illat Yankee Candle. Kehelyt viasszal Easy Melt Cups viasszal megtalálj kategóriában Illatos viaszok. Gyönyörű elektromos aromalámpa feldíszítik a beltért és Easy MeltCup, amely bekerül a felső része, gyorsan és laktatóan illatosít. Ki lehet cserélni bármilyen másra másodperceken belül - nem szükséges megvárni, amíg a viasz kehelybent megszilárdul. Easy MeltCcup System kínalatában 20 félé illat van és néhány ízléses dekoráció. Műszaki megjegyzés: Működik viasz Scenterpiece Easy Meltcup viasz kehellyel. A kábel szándékosan rövid, annak érdekében, hogy megakadályozzák a kioldást. Ha szükséges, akkor használjon bármilyen hosszabítót. A kábelen nincs kapcsoló, készenléti állapot sem és működik, ha az elektromos hálózat csatlakozásra - használat után mindig húzza ki.

Termék jellemzése

Kód 26399
Termék típus kiegészítõk
Szín SZÜRKE
Származási ország USA
Gyártó YANKEE CANDLE