Mr&Mrs Fragrance

Mr&Mrs Fragrance aroma készülék SISSI - LILA

15 800,00 Ft
raktáron
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termékből kevsebb mint három darab van raktáron és valószínűleg gyorsan elfogy.
- kapszulás illatgép- méretei: 19 x 14 cm (m x sz), átmérője 9,3 cm- elemekkel, USB töltés - 2 éves garancia- max 30m-es teret illatosít 2

- a csomagolásban USB kábel található, lítium akkumulátor

Termék jellemzése

Kód JSISSI003
Termékcsalád Illatosító készülék
Típus Aroma készülékek
Szín LILA
Származási ország Olaszország
Gyártó Mr&Mrs Fragrance
Fedettség 30 - 50 m²

Részletesebben a termékről
Mr&Mrs Fragrance aroma készülék SISSI - LILA

SISSI egy vadonatúj kapszulás elektronikus diffúzor Mr&Mrs-tól, melyet a világhírű GIOVANNONI stúdió tervezői hoztak létre. Egyaránt alkalmas otthonra vagy az irodába. És miben különbözik a többitől? Különösen egyedi innovatív dizájnjával, friss színeivel és eredeti formájával!  Felejtse el az unalmas és feltűnésmentes diffúzorokat és légfrissítőket! Szüksége van a beltér újjáélesztésére, nem csak a színekkel, formákkal, hanem egy csodálatos illattal is? Akkor SISSI a legjobb barátnője lesz.

SISSI ihletését a mesevilág adta, mágikus napon született, amikor sütött a nap, a levegőben lehetett érezni a szeretetet és harangjáték hangjait lehetett hallani. Sima felület és színes kivitelezés emlékeztet az édes marcipánra; kezdődhet a vidám játék fiatal hercegnőknek.

Sissi a Mr&Mrs innovatív technológiájával működik, illatkapszulákkal illatosítja a levegőt. Fán ülő madár szolgál a parfüm helyiségbe való kieresztésének szabályozására.

Különleges illatú tiszta illóolajokból készült kapszulák állnak rendelkezésre sok illatban, amelyeket lehet kombinálni, változtatni és újra használni! Hogyan is működik SISSI? Nagyon könnyen! Mindössze annyit kell tennie az üzemeltetéséhez, hogy kiválasztja az illatot, elhelyezi a kapszulát és benyomja az ON gombot. Az aroma megszakításokkal 10 perces intervallumokban áramlik ki a készülékből, váltakozó 10 perces szünetekkel. Ez az üzemmód ismétlődik, amíg ki nem kapcsolja a készüléket.