DÍJMENTES SZÁLLÍTÁSÉRT RENDELJEN MÉG 11500 Ft-ért
+420 731 150 658

Aromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosításAromauzlet.hu- lakásparfümök, illatosítók, aromalámpák, autóillatosítók, illatosítás

Mr&Mrs Fragrance aroma készülék SISSI - IBOLYA

A termék jelenleg nem vásárolható meg.
- kapszulás illatgép- méretei: 19 x 14 cm (m x sz), átmérője 9,3 cm- elemekre, USB töltés - 2 éves garancia- max 30m-es teret illatosít 2

- a csomagolásban USB kábel található, lítium akkumulátor

Részletesebben a termékről
Mr&Mrs Fragrance aroma készülék SISSI - IBOLYA

SISSI egy vadonatúj elektronikus diffúzor kapszulára Mr&Mrs-tól, létrehozva tervezőkkek világhírá GIOVANNONI stúdiótól. Egyaránt alkalmas otthonba vagy irodába. És miben különbözik a többitől? Különösen egyedi innovatív dizájnal,friss színekkel és eredeti formával!  Felejtse el az unalmas és nem feltűnő diffúzorokat és légfrissítőket. Szüksége van újjáéleszteni a beltért, nem csak a színekkel, formákkal, hanem egy csodálatos illattal is? Aztán SISSI legjobb barátnője lesz.

SISSI ihletve volt mesevilággal, született mágikus napon, amikor a nap sütött, a levegőben szeretet lehetet érezni és harangjáték hangokat lehetet hallani. Sima felület és színes kivitelezés emlékeztet édes marcipánra; finom játék fiatal hercegnőknek kezdődhet.

Sissi dolgozik innovatív technológiával Mr&Mrs -tól, levegő illatosítás alapján illatos kapszulákkal. Madár ülő a fán szolgál parfüm kieresztés szabolyázásának helyiségbe.

Különleges illatú kapszulák készültek tiszta illóolajokból állnak rendelkezésre sok illatokban, amelyek lehet kombinálni, változtatni és újra használni! Hogyan SISSI működik? Nagyon könnyen! Mindössze annyit kell tenni az üzemeltetésért, hogy kiválaszt illatot, elhelyezni a kapszulát és benyomni a gombot ON. Az aroma kierszkedik a készülékből megszakításokkal 10 perces intervallumokban, váltakozó 10 percesszönettel. Ez a mód ismétlődik, míg nem kapcsolja ki a készüléket.

Termék jellemzése

Kód JSISSI003
Kollekció Aroma készülékek
Típus Aroma készülékek
Szín LILA
Származási ország Olaszország
Gyártó Mr&Mrs Fragrance
Fedettség 30 - 50 m²